Compartim informació d’interès

Ens posem en contacte amb tots vosaltres per informar-vos que el pròxim dia 16 d’Octubre, amb Motiu de la Jornada Mundial de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratoria,  organitzada per l’European Resuscitation Council (ERC), sota el lema “Tots els ciutadans del món poden salvar una vida”, es celebrarà un taller per tal de conscienciar a la població sobre la necessitat d’actuar de manera ràpida davant una aturada cardíaca.

És una iniciativa de la Regidoria de Protecció Civil i la Regidoria d’Esports amb la voluntat de difondre el Suport Vital.

Serà un taller gratuït impartit per un instructor del Consell Català de Ressucitació, ofertat a grups petits (màxim 8 persones) el qual durarà uns 20 minuts aproximadament(ininterrompudament) i estarà obert a tot el grup de població amb la voluntat de donar a conèixer com actuar davant una aturada cardíaca i conscienciar així a la població general.

Així doncs, el pròxim dia 18  d’Octubre us hi esperem a la Sala de Reunions de la Regidoria d’Esports (ubicat al 1r Pis del Complex Aquàtic) de les 16:00 a 20:00.

Us demanem que en feu difusió a qualsevol persona que cregueu que hi pot estar interessada.

Adjuntem el fulletó informatiu.