7 Cims 2019 – Segon Concurs fotogràfic

Aquest certamen té assignats el número de patrocini de la FCF 2019-45 i és puntuable per la Federació Catalana de Fotografia.

BASES

  1. TEMA

Les fotografies presentades hauran d’estar relacionades directament amb la Marxa dels 7Cims, amb la Caminada Popular El Foix, o reflectir imatges de l’originalitat de l’entorn natural de la zona per on discorren la Marxa i la Caminada Popular, totes elles corresponents a l’edició de l’any 2019. Han d’incloure elements que així ho identifiquin.

  1. PARTICIPACIÓ

A tots els aficionats a la fotografia.

  1. NUMERO DE FOTOGRAFIES

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies en cada una de les modalitats, 3 penjades a Instagram i 3 enviades per correu electrònic, i que han d’haver estat preses el dia dels 7Cims (5 de maig 2019).

  1. FORMAT i TÈCNICA

Les fotografies hauran de presentar-se en arxiu digital i format .jpg amb una mida mínima de 2400 píxels al costat més gran. L’arxiu a de tenir una mida màxima de 6 Mb.

Per tal de certificar que totes les fotografies hagin sigut preses el dia 5 de maig, l’organització utilitzarà el sistema METADADES/EXIF

No s’admetran fotografies que mostrin la data o qualsevol tipus d’inscripció sobreposada.

5. PRESENTACIÓ I IDENTIFICACIÓ

Per Instagram el mateix dia 6 de maig amb el hashtag #segon7cims Per correu electrònic a clubdiafragmavilafranca@gmail.com fins el 16 de maig 2019, el títol del correu electrònic ha de ser “Concurs 7 cims” i dins aquest correu hi hauran de constar, DNI del participant, Nom i cognoms i un telèfon de contacte.

 Durant els dies 28/maig al 28/Juny de 2019 totes les fotografies presentades restaran publicades a http://cep.cat/7-cims-2019/ i a clubdiafragma.cat .

  1. JURAT

El jurat serà designat per la comissió organitzadora i estarà format per tres persones vinculades al món de la fotografia i un representant del CENTRE EXCURSIONISTA DEL PENEDÈS.

El jurat rebutjarà qualsevol obra que, segons el seu criteri, no s’ajusti estrictament a l’establert en aquestes bases. El seu veredicte serà inapel·lable.

  1. PREMIS

S’estableixen els següents:

Primer premi 7 CIMS:

Trofeu, Un dinar o sopar per a dues persones al Restaurant Km0 de Torrelles de Foix, polo tècnic i dues entrades pel cinema.

Segon premi 7 CIMS:

Medalla, polo tècnic, dues entrades pel cinema.

Premi especial originalitat entorn natural: 

Trofeu i polo tècnic.

Entre tots els participants al concurs se sortejarà un dinar o sopar per a dues persones al Restaurant Cal Torrents Xic de Torrelles de Foix. (El guanyador del primer premi 7 CIMS quedarà exclòs d’aquest sorteig). El sorteig es farà públicament el mateix dia de l’entrega de premis, i posteriorment es comunicarà al guanyador/a.

  1. VEREDICTE I ENTREGA DE PREMIS

El veredicte es realitzarà en acte públic el dia 19 de maig a les 10h. a la sala ZAZIE del Casal de Vilafranca del Penedès.

L’entrega de premis es realitzarà el dia 4 de juny de 2019 a l’Auditori del VINSEUM de Vilafranca del Penedès, a les 21,15h.

L’organització comunicarà el veredicte als guanyadors, als mitjans de comunicació locals i es publicarà a les webs dels 7 Cims i Club Diafragma.

  1. AUTORIA I EXPOSICIÓ

Les Fotografies presentades podran ser publicades lliurament, a la web dels 7 Cims i Club Diafragma, per la seva difusió i promoció.

Les fotografies premiades podran ser utilitzades lliurament per l’organització, i podran ser exposades i/o reproduïdes a través de qualsevol mitjà.

En ambdós casos, així ho autoritzen expressament els seus autors en participar.

Sempre s’indicarà el nom de l’autor.

  1. ORGANITZACIÓ

A la web http://cep.cat/7-cims-2019/ hi ha publicada la informació referida a la Marxa 7 Cims (punts de pas, km, horari…). També s’informarà de la Caminada Popular El Foix.

L’organització no es responsabilitza de cap tipus d’accident, lesió o qualsevol altra circumstància que pugui patir qualsevol persona i que sigui motivada com a conseqüència de la participació en el concurs fotogràfic.

L’organització aposta pel total respecte a la Natura, per això invita a fer-ho a tos els participants.

La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases per part dels concursants.


Bases:

Tríptic: