Secció Excursionisme

  • Inici
  • /
  • Secció Excursionisme

En la secció d’excursionisme, que històricament ha estat l’anima de l’entitat, hi trobareu un ampli ventall de sortides de tots nivells. Així, sota el seu paraigües, hi organitzem caminades populars, marxes de resistència, sortides de mitja i alta muntanya i travesses de varis dies. L’àmbit de les sortides avarca Catalunya, cosa que ens permet aprofundir en la coneixença de tota mena d’indrets arreu del territori.

Actualment estem duent a terme el cicle “100 Cims”, en el marc del qual realitzem ascensions als 100 cims més representatius de tot Catalunya.

Afortunadament, disposem d’un important nombre de col·laboradors, que formen un grup amb caliu, sempre disposats a orientar i resoldre dubtes a l’hora de preparar les vostres excursions, fet que aporta gran riquesa a la secció.

La secció infantil és el primer pas, l’aproximació dels infants a la muntanya. I la fem en familia. Normalment són sortides matinals entre 8 i 12 Km. Esmorzem tots junts durant el transcurs del matí. L’excursió del pessebre infantil de muntanya, sol ser igual que les altres però un pel més lluny, i aprofitem per dinar de picknic, menjar torrons , intentar fer cagar el tió, i fer una mica de xerinola i caliu de grup.

Les sortides són gratuites i obertes a tothom, ( aconsellem als participants que es facin socis de l’entitat), amb inscripció previa. Per dur a terme les excursions contem contem amb l’ajuda dels pares i mares dels excursionistes més joves per tal de guiar-les. Els desplaçaments fins l’inici d’aquestes sol ser amb cotxes particulars.

També organitzem dues colònies anuals, les de setmana santa i les de la castanyada.

El calendari infantil està tancat d’un any per altre.

Animem a que tos els indecisos provin l’experiència ja que acostar-se a la muntanya en familia és una molt bona manera de començar a caminar.