7 Cims 2018 – Concurs fotogràfic

En aquesta edició, agraint i acceptant la proposta feta per un ex-membre de la comissió 7 Cims, incorporem una nova activitat per realitzar durant la jornada del mateix dia 6 de maig. Consistirà en el fet que, tothom que ho desitgi, faci tantes fotografies com cregui oportú relacionades amb la marxa i la caminada d’aquest dia i posteriorment n’esculli, 6 com a màxim, per presentar-ne 3 per Instagram i 3 per correu electrònic en el concurs fotogràfic 7 Cims.

En el següent enllaç hi trobareu les bases que haureu de tenir en compte per participar-hi.

Bases concurs de fotografia 7 Cims

Agraïment especial al Club Diafragma de Vilafranca del Penedès que està col·laborant en la preparació i execució d’aquesta activitat.

Animeu-vos doncs i participeu-hi.

VEREDICTE DEL JURAT

Primer premi: JOAN DOMENECH ESCOFET

 

 

 

 

 

 

 

 

Segon premi: JAUME BOQUERA SÁNCHEZ

 

 

 

 

 

 

 

 

Tercer premi: CARLES PRADES JAQUES

 

 

 

 

 

 

 

 

Accèssit: JOAN MATEU CARBÓ

 

 

 

 

 

 

 

 


Fotografia de grup

Els trofeus que s’han entregat en aquesta primera edició del concurs són una obra única de l’artista del poble de la Ràpita MARC MARTÍ.

Els materials utilitzats per la realització dels trofeus són el ferro, ferro corrugat, tubs i planxa, i els estris utilitzats, martell, mola i llima. Tots fets a mà.

L’organització felicita als premiats, agraeix la participació de tots els concursants i la col·laboració especial del CLUB DIAFRAGMA DE VILAFRANCA.

En els següents enllaços podeu veure …

Les fotografies de tots els participants

Fotografies de l’entrega trofeus del concurs