7 cims 2018

Troba'ns a:
Aquest proper divendres dia 1 de juny a les 9 del vespre en la sala d’actes del Vinseum a Vilafranca del Penedès es farà entrega dels trofeus als guanyadors i/o guanyadores del 1r concurs de fotografia 7 Cims. (Entrada lliure)
Posteriorment estaran disponibles totes les fotografies seleccionades perquè les pugueu veure.


Ja tenim fotografies de la prova que podeu consultar aquí:

Relació de participants que han acabat la prova en el següent


Tot i que en moments puntuals vam tenir petits ruixats que possiblement van dificultar un xic el desenvolupament de la marxa, bàsicament per l’increment en el risc de relliscades, la jornada va transcorre amb total normalitat i sense incidències que no estiguin solucionades a hores d’ara.

Va ser una gran jornada de solidaritat i convivència entre totes les persones participants amb complicitat dels voluntaris i voluntàries.

La organització de la prova estem molt contens de com va anar tot plegat i molt orgullosos de haver comptat amb persones amb un alt grau d’esportivitat, companyerisme, civisme i bon saber fer, cadascuna en el seu paper.

Agraïm als i les participants per haver confiat amb nosaltres.

Agraïm a totes i tots els voluntaris, tant persones properes a l’organització que han desenvolupat diferents tasques per fer possible la prova tant el mateix dia com en dies anteriors, com a col·lectius implicats con ADF, Protecció Civil, personal de l’ajuntament de Torrelles de Foix.

Una gran família de persones que sense elles res d’això seria possible.

Moltes gràcies a tots i totes!!

No podem deixar d’agrair també a les administracions, entitats i empreses que amb el seu ajut, be sigui econòmic o tècnic, fan possible aquesta activitat.

Som conscients que sempre hi ha coses a millorar i en això treballem, el nostre objectiu sempre és que la propera edició sigui millor que l’anterior.

Així doncs, l’any vinent més i millor!!
Ens hi veiem