7 cims 2020 – Presentació

Vídeo promocional (edició 2019)

La marxa de resistència 7 Cims va ser creada per donar a conèixer els camins, els boscos i els racons del vessant penedesenc de la serralada Prelitoral, situat entremig de Barcelona i Tarragona, i alhora facilitar que en una sola jornada es puguin trepitjar set cims dels més destacats i alts del Penedès històric, algun dels quals voreja els 1.000 metres d’altitud.

Es tracta d’una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar el recorregut en un temps limitat. El recorregut és circular, senyalitzat, regulat amb controls de pas i amb la sortida i l’arribada a la població de Torrelles de Foix. Té una distància de 59 km i 4.746 m de desnivell acumulat.

Durant el trajecte s’enllacen set cims: el Clapí Vell, el puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, el puig de Formigosa, el puig Castellar i el puig de les Agulles, que estan repartits per quatre comarques: l’Alt Penedès, el Baix Penedès, l’Alt Camp i l’Anoia, tot passant per les poblacions de Torrelles de Foix, el Pla de Manlleu, Aiguaviva i Pontons, a més dels municipis d’Aiguamúncia, el Montmell, Querol i la Llacuna.

El Centre Excursionista del Penedès

Aquesta prova és puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR), inclosa en el calendari oficial de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Marxa exigent però assequible, prova-ho.
El pròxim en acabar-la pots ser tu.
Si et va la Marxa, vine als 7 cims!!

Don’t stop me now!