7 cims 2021 – Presentació

La marxa de resistència 7 Cims va ser creada per donar a conèixer els camins, els boscos i els racons del vessant penedesenc de la serralada Prelitoral, situat entremig de Barcelona i Tarragona, i alhora facilitar que en una sola jornada es puguin trepitjar set cims dels més destacats i alts del Penedès històric, algun dels quals voreja els 1.000 metres d’altitud.

Es tracta d’una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar el recorregut en un temps limitat. El recorregut és circular, senyalitzat, regulat amb controls de pas i amb la sortida i l’arribada a la població de Torrelles de Foix. En aquesta edició, excepcionalment té una distància de 46,6 km i 3.582 m de desnivell acumulat.

Durant el trajecte s’enllacen set cims: el Clapí Vell, el puig de l’Àliga, el Montagut, el puig de Formigosa, el Solanes, el puig Castellar i el puig de les Agulles, que estan repartits per quatre comarques: l’Alt Penedès, el Baix Penedès, l’Alt Camp i l’Anoia, tot passant per les poblacions de Torrelles de Foix, el Pla de Manlleu i Pontons, a més dels municipis d’Aiguamúrcia, el Montmell, Querol i la Llacuna.

El Centre Excursionista del Penedès

En aquesta edició, la prova no és puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR), de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Marxa exigent però assequible, prova-ho.
El pròxim en acabar-la pots ser tu.
Si et va la Marxa, vine als 7 cims!!

Don’t stop me now!

Algunes de les informacions exposades, en especial les imatges gràfiques, poden tenir lleugeres discrepàncies, degudes a la variació del recorregut per aquesta edició.
(Se suprimeix el cim del Montmell i s’afegeix el cim del Solanes)

Vídeo promocional (edició 2019)