7 Cims 2017 – Notícies

Avís: Revisió de material obligatori.

Recordem als participants de la marxa 7 Cims que, durant tot el recorregut heu de portar el material següent:

  • Targeta de pas
  • Motxilla, ronyonera o similar.
  • Manta tèrmica.
  • Envàs d’1 litre.
  • Telèfon mòbil.

revisioMaterial300

En la preparació del recorregut de la Marxa dels 7 Cims, aquest any com a novetat s’ha col·locat un pal amb l’Estelada al Cim del Puig de les Agulles, tot esperant el pas dels participants per aquest indret.

PuigAgulles500

Recordeu que hem d’aconseguir molts aliments per tal que els d’AMÁSDES puguin fer molts i molts sopars als més desfavorits.
Porteu llaunes de tonyina, oli, llet o altres aliments que us sembli bé. Els de Conductors Solidaris els recolliran, tant el dissabte durant la recollida de dorsals a Cal Figarot, com el dia de la Marxa a Torrelles.
Que no es digui que no som solidaris. Quina més gran satisfacció que saber que amb una petita aportació més d’un i de dos podrà anar a dormir, sense sentir l’estomac buit.

Mil gràcies per endavant !!

mans

El passat 25 de març, a falta de poc més d’un mes per la realització de la marxa hi va haver una considerable nevada en una part del recorregut de 7 cims.
Podeu veure’n fotografies en el següent enllaç:

Fotografies de Joan Domenech

El passat dia 18 de març es va dur a terme una sortida d’entrenament per el 7 Cims d’aquest any. Hi van participar 18 persones que van efectuar un recorregut d’uns 26 km aproximadament.
Podeu veure algunes fotografies de la sortida en el següent enllaç:

Fotografies de Xavier Domenech

Ja queda poc per obrir inscripcions per la Marxa dels 7 Cims aquest any, com a novetat, a tots els inscrits a la marxa se’ls obsequiarà amb la motxilla trail dels 7 cims, apte per portar el dia de la marxa.

motxilla7cims