El Comitè Català de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitza, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el Consell Comarcal del Baix Empordà, la segona edició de les Jornades Nacionals de Senderisme. La cita serà el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre a la mateixa localitat del Baix Empordà.

Durant tot el cap de setmana hi ha previstes activitats de diversa índole. La jornada de dissabte, que s’iniciarà amb una benvinguda de les autoritats municipals i federatives, estarà composta per  una sèrie de tallers i ponències. D’una banda, l’associació Rodamunt, una entitat sense ànim de lucre que organitza i promou activitats de senderisme amb joëlette, una cadira de rodes adaptada per a camins, farà una demostració pràctica. I de l’altra, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona exposaran el seu model de treball de camp i gestió
a l’hora tan de planificar senders com de senyalització i manteniment dels mateixos. La jornada es complementarà amb una ponència sobre l’ús del GPS, a càrrec del coordinador de senders de la FEEC, Mingo Curto, i de l’editorial Piolet, especialista en mapes excursionistes i guies de muntanya. Totes aquestes ponències es desenvoluparan a l’auditori del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

El mateix dissabte també es farà un dinar de germanor, al qual estan convidats tots els cuidadors de senders acreditats. L’endemà diumenge es durà a terme una caminada per l’entorn de Sant Feliu de Guíxols, resseguint part dels senders homologats que recorren el seu terme municipal: l’SL®-C 33 i el PR®-C 101.

En definitiva, dos dies de gran festa del senderisme que serviran per mostrar la força d’un moviment que creix exponencialment. Tots els interessats en participar en les jornades han de confirmar la seva assistència a l’adreça de correu electrònic senders@feec.cat abans del 8 de novembre. L’aforament màxim de l’auditori és de 90 places, es prioritzarà per tant l’ordre d’inscripció, que és
totalment gratuïta. Possibilitat d’allotjament a Sant Feliu Al web de l’oficina de turisme de Sant Feliu, http://www.visitguixols.com/ca/, podeu trobar totes possibilitats d’allotjaments i activitats lúdiques del municipi.

Circular núm. 47/2017
Les II Jornades Nacionals de Senderisme,
l’11 i 12 de novembre a Sant Feliu de Guíxols
www.feec.cat

Programa
Dissabte 11 de novembre
10:00 h: benvinguda (al monestir de Sant Feliu de Guíxols).
De 10:15 a 13:30 h: ponències diverses.
De 14 a 16:00 h: dinar de germanor; gratuït per als cuidadors.
De 16:00 a 19:00 h: ponències diverses.
Diumenge 12 de novembre
10:30 h: inici de la caminada (a la Ronda de Ponent cantonada amb carrer de Pecher)