Benvolguts,

Des del Comitè Català de Senders de la FEEC es continua treballant per una millor racionalització de la xarxa de senders homologats, que actualment ja comprèn més d’11.000 quilòmetres senyalitzats arreu del territori.

Per garantir una bona qualitat de la senyalització i la seguretat que aquesta comporta, iniciem una campanya per buscar entitats que es facin càrrec del manteniment de les etapes de senders de Gran Recorregut (GR®), senders de

Petit Recorregut (PR®-C), senders locals (SL®-C) i senders transfronterers (GR®-T), que actualment no tenen mantenidor.

Adjunt trobareu les etapes que cal cobrir amb la seva descripció.

Si us animeu a formar part d’aquesta gran família a través del CEP, podeu enviar un correu electrònic a secretaria@cep.cat o trucar al 938172241 i ens organitzarem.