Aquest grup ha reconstruït al terme de Cunit (Tarragonès) una barraca que tenia la particularitat que el sostre en comptes de ser de falsa volta fet amb pedres, aquesta tenia el sostre fet en bigues de fusta,( ni ha molt poques d’aquestes característiques).

En el pas del temps el sostre s’havia ensorrat del tot, l’ajuntament de Cunit es va posar en contacte amb nosaltres per si es podia arregla la barraca, nosaltres vam acceptar el repte i vam començar els treballs.

Per tal de reconstruir la barraca el més fidelment possible tal hi com havia estat primitivament, s’han hagut de buscar les bigues de fusta de la mida i formes d’abans, sobre de les bigues posar una capa de pedres per donar li forma i posar terra per plantar lliris per compactar el sostre. Aquesta ha sigut una feina molt laboriosa que ha costat més dies de feina i que ha comportat un altra manera de fer en la reconstrucció de barraques de Pedra seca.