ESCALADA-1er Trofeu Infantil de La Bauma

El proper Diumenge 1 d’Octubre La Bauma – Escola d’Escalada, celebra el primer trofeu Infantil d’Escalada. Organitzat conjuntament amb el Centre Excursionista del Penedès i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya – FEEC, es una iniciativa innovadora i sense precedents a la nostre comarca.

El trofeu vol ser un punt de trobada dels joves escaladors de Catalunya. Té una clara orientació lúdica i participativa, on tots els nivells hi són benvinguts. Proposaran blocs i vies de corda (fets a mida) perquè els petits de la casa es posin a prova i gaudeixin d’una gran jornada d’esport. Una gran festa de l’escalada, on el l’important es participar i on tots i totes guanyaran.

Tot i ser una competició de caràcter totalment amateur, hi hauran unes finals on participaran els 3 millors classificats de les rondes classificatòries. Hi podran participar tots els infants de més de 6 anys i menors de 15, distribuïts en les categories (Sub-9, Sub-11, Sub 13 M/F, i Sub 15 M/F). Inscripcions obertes a la web de la FEEC: http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=fitxa_esdeveniment&id_esdeveniment=490

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.