+2000 Ràpel a Montserrat

El ràpel es una disciplina esportiva que, no exenta de perills, si que es pot considerar segura si es ben supervisada i amb l’adquisicio d’una tècnica personal que amb l’hàbit, s’anirà tornant resolutiu a la vegada que molt divertit.

Tota aquella persona que s’apunti per dur a terme l’activitat, s’enten que ho fa sota la seva única i pròpia responsabilitat.

 

Itinerari

Diumenge 28 de febrer de 2016

Sortirem de Vilafranca a les 8 del matí, prendrem direcció cap a Igualada, hotel EL BRUC, i direcció Manresa.

Aparcarem a Can Massana, lloc molt freqüentat per senderistes i escaladors monserratins.

Començarem a caminar pel GR que va al Coll de Guirlo, on el deixarem a la nostra esquerra per agafar el camí que va a Coll d’Agulles i Refugi Vicenç Barbé. En arribar a Coll d’Agulles donarem per finalitzada la caminada principal, portarem caminats uns 45 minuts aproximadament. En dia clar i radiant es un lloc elevat que te unes vistes immillorables i bon lloc per esmorzar tranquil·lament.

Després d’aquest àpat important per obtenir les energies necessàries per una activitat física matinal, anirem cap el lloc on començarem a practicar la disciplina de ràpel, que es la que ens portarà aquest dia fins el PN Muntanyes de Montserrat.

 

Inscripcions i altres informacions

La sortida es farà en cotxes particulars, cal passar pel Centre el divendres abans de l’activitat per tal d’optimitzar les places en els diferents vehicles disponibles.

El punt de trobada del diumenge serà la benzinera Penedès a les 8h del mati.

Cal portar esmorzar, a les dues de la tarda ja haurem acabat l’activitat i podrem tornar cap a Vilafranca.

Per la seguretat de tots els participants, cal que tothom sigui conscient de les seves capacitats físiques i tècniques. Una part del recorregut té terreny pedregós i relliscós. A la canal d’accés a Coll d’Agulles s’ha de tocar amb les mans les pedres per pogressar per dins la canal, per tant, no es una passejada matinal comuna. 

És estrictament necessari a la vegada que obligatori que els participants estiguin en possessió de la llicència federativa mínim modalitat C.

L’activitat es gratuita però, cal inscriure’s abans del dimecres 24 , prèviament a través de la pàgina web o la Secretaria del CEP. Les places estan limitades a 10 participants, en preferència socis/es de l’entitat i per ordre d’inscripció.

 

Lloc de sortida: Benzinera Penedès

Dia de sortida: 28 de Febrer de 2016

Hora de sortida: 08:00h

Hora prevista d’arribada a Vilafranca: 14:30h

Dificultat: Molta alta

Transport: Cotxes particulars 

Material: Cada participant haurà de portar el material necessari per la seva seguretat i per poder realizar l’activitat de manera autònoma. Imprescindible portar casc, arnés, descensor tipus vuit o cistella tipus reverso­atc guide etc. i baga d’ancoratge de seguretat. 

Llicència Federativa: Mínin modalitat C.

Places: 10 participants.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.