+2000. Vallibierna

+2000. Vallibierna (3.067m) i Culebras (3.062m)

El +2000 són sortides en autosuficiència d’excursionisme amb grans desnivells i llarga durada. No són, per tant, sortides guiades. Els participants han de conèixer d’avançada l’itinerari i les condicions amb les que es trobaran i han de col·laborar amb els seus coneixements i la seva experiència al bon desenvolupament de l’activitat. Totes les persones que s’apuntin per dur a terme l’activitat, s’entén que ho fan sota la seva única i pròpia responsabilitat.

 

Dissabte 26 de setembre

Sortirem de Vilafranca, puntuals, a les 16:15h des de la benzinera de Penedès i ens dirigirem cap a la vall d’Aran. Abans d’arribar a la boca sud del tunel de Vielha, trencarem a l’esquerra i agafarem la carretera que ens dura fins a l’aparcament que hi ha a tocar de l’embassament de Llauset (2.200 m) on soparem i farem nit.

 

Diumenge 27 de setembre

Ens llevarem de bon matí (amb l’intenció d’acabar el més d’hora possible l’activitat per poder anar a votar amb una certa tranquil·litat). Començarem a caminar en direcció a l’estany de Botornàs per arribar al pic de Vallbierna (3.067 m) i després pel pas de cavall assolirem la tuca de Culebras (3.062 m). La baixada la farem pel coll de Llauset des d’on ens dirigirem als cotxes. 

 

Allotjament, inscripcions i altre informació:

La nit de dissabte a diumenge dormirem en tendes e les immediacions de l’estany de Llauset. 

La sortida es realitzarà en cotxes particulars, cal passar el divendres abans pel local del CEP per tal d’optimitzar les places en els diferents vehicles disponibles. 

El punt de trobada serà dissabte a les 16:15h a la benzinera del Penedès. 

Cal portar el sopar de dissabte i l’esmorzar i el dinar de diumenge.

Per la seguretat de tots els participants, cal que tothom sigui conscient de les seves capacitats tècniques i físiques. Es tracta d’una sortida d’alta muntanya i, el pas entre el pic de Vallibierna i la tuca de Culebras és força exposat. Cal estar en possessió de la llicència federativa, mínim en la modalitat C.

L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s prèviament, per tot, abans del dimecres 23 de setembre, a través de la pàgina web o a la secretaria del CEP. Les places estan limitades a 12 participants, en preferència socis/es de l’entitat.

 

Lloc sortida: Benzinera Penedès.

Inici: Dissabte, 26 de setembre de 2015

Fi: Diumenge, 27 de setembre de 2015

Hora inici: 16:15

Dificultat: Alta.

Transport: Cotxes particulars.

Material: El propi d’una sortida estival d’alta muntanya.

Menjar: Sopar de dissabte, i esmorzar i dinar de diumenge.

Llicència: Modalitat C del 2015.

Nombre de places: 12

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.