+2000 – Vulturó

+2000. Vulturó

Els +2000 són sortides en autosuficiència d’excursionisme d’alta muntanya, amb grans desnivells i llarga durada. No són sortides guiades, els participants han de conèixer d’avançada l’itinerari i les condicions amb les que es trobaran i han de col·laborar amb els seus coneixements i la seva experiència al bon desenvolupament de l’activitat.

Entenem, per tant, que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera
autònoma i l’empren sota la seva única i pròpia responsabilitat.

La serra del Cadí, és calcària i es troba situada al Prepirineu català, entre les comarques del Berguedà, la Cerdanya y l’Alt Urgell. Té uns 20 kilòmetres de longitud i, mentre al vessant sud adquireix unes formes força suaus i arrodonides, al vessant septentrional presenta enormes parets (de més de 500 metros) i canals vertiginoses i agrestes, que cauen 1.500 metres, fins al fons de la vall del riu Segre. El Vulturó, també conegut com a puig de la Canal Baridana, de 2.649 metres d’alçada, és el cim més alt d’aquesta serra i de tot el Prepirineu català.

DIUMENGE 11 DE NOVEMBRE
Itinerari: Josa de Cadí (1.400 m) / Coll de Jovell (1.800 m) / Planells de Josa (2.350 m)/ cresta de la serra del Cadí / Puig de les Gralleres (2.617 m) / Vulturó (2.649 m) / Torreta de Cadí (2.562 m.) / Josa de Cadí.
Desnivell: 1.700 m + (aprox.)

INFORMACIÓ GENERAL I LOGÍSTICA
La sortida es realitzarà en cotxes particulars. Es crearà un grup de WhatsApp per tal d’organitzar les places en els diferents vehicles disponibles, posar en comú les necessitats i els itineraris de la sortida i resoldre les incidències que es presentin.

El punt de trobada serà diumenge 11 de novembre a les 6 del matí a la benzinera Penedès.

Per realitzar l’activitat cal inscriure’s, per tot, abans del dimecres dia 7 de novembre a través de la pàgina web o a la secretaria del Centre. No hi ha limitació de places.

Es tracta d’una sortida d’alta muntanya i cal estar en possessió de la llicencia federativa, mínim en la modalitat C.

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altra de diferent, ja sigui a la mateixa zona o en qualsevol altre lloc, en qualsevol moment i per acord d’una majoria dels participants si aquesta és la seva voluntat o les circumstàncies així ho aconsellen.

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.