22è cicle d’audiovisuals de muntanya. 3a projecció

22è cicle d’audiovisuals de muntanya.

 

Sota el títol “VIVINT LA MUNTANYA” s’apleguen les projeccions del XXII cicle d’audiovisuals de muntanya, que ens mostraran diverses maneres de gaudir de la muntanya i de la natura, ja sigui escalant amb roca o gel, realitzant ascensions alpinístiques, amb bicicleta,… o fins i tot a través del salt BASE, cadascú des de la modalitat escollida ens transmetrà la passió per la muntanya i l’aventura. Iniciarem el cicle amb el Pep Ollé que aportarà un ingredient tant important com és la seguretat a les nostres activitats, el “Tato” ens mostrarà escalades de gran compromís, cercarem el rècord mundial de caiguda lliure a través del film “The Mont Rebei Project”, reviurem les aventures d’en Jeff Lowe a “Jeff Lowe’s Metanoia”, i per últim en Diego Cobo ens farà recórrer un territori salvatge, com és Alaska, a través de la seva bicicleta. El cicle es durà a terme el 7, 14, 21 i 28 de juny a 2/4 de 10 del vespre. El 7, 14 i 28 de juny tindrà lloc a l’auditori del Vinseum, en canvi el 21 de juny serà a la sala Zazie del Casal. El preu de cadascuna de les sessions és de 2€ i amb l’entrada es podrà participar en el sorteig de material de muntanya que farem al finalitzar cada xerrada.

 

3a projecció

THE MONT REBEI PROJECT – Vladimir Cellier. França. 2015. 19’.

Dimarts 21 de juny a les 21.30h, al Casal. Sala Zazie.

Premi CERVESA DEL MONTSENY al millor film +XTREM 2015

El documental segueix tres equips dedicats al salt B.A.S.E amb corda al congost de Mont Rebei. La proposta és superar el rècord mundial de caiguda lliure en aquesta modalitat, que requereix una acurada preparació de tot el sistema de cordes i seguretat.

 

JEFF LOWE’S METANOIA – James Aikman. EUA. 2014. 78’.

Premi BBVA al millor film de Muntanya 2015.

Metanoia és un terme que indica la revisió del propi pensament. És el nom que va posar Jeff Lowe a la via que va obrir en solitari a la cara nord de l’Eiger i que li va provocar una profunda transformació interior. Actualment Lowe pateix una malaltia degenerativa que l’obliga a desplaçar-se amb cadira de rodes. Les seves increïbles aventures reviuen en el documental gràcies a imatges d’arxiu i als seus amics. Narrada per Jon Krakauer.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.