48è. PESSEBRE DE MUNTANYA AL CIM DE LA MOLA DE COLLDEJOU

Enguany per la caminada de la col·locació del pessebre, hem escollit un cim fàcil  i emblemàtic de  les comarques tarragonines. 

La Mola de Colldejou de 922 metres, està situada a la serralada prelitoral catalana a la comarca del Baix Camp,  està  inclosa en el llistat dels 100 cims de la FEEC. Ens consta que és un dels cims més visitats per instal·lar-hi pessebres.  

Un any més col·locarem el pessebre, obra d’en Joan Solis, i cantarem unes nadales.    

Des del cim de la Mola es gaudeix d’excel·lent vista sobre el litoral de les comarques tarragonines,  i  si el dia és clar fins a les muntanyes Pirinenques. 

A dalt del cim hi trobarem el Castell de Colldejou, és una torre circular  (cada vegada més enrunada ), que es va construir durant les guerres Carlines  com a punt de guaita. 

 

Hora de sortida: A les 7 del matí de l’estació de autobusos 

Notes: Cal portar esmorzar, aigua  i ganyips pel camí. Per dinar com cada any, anirem a dinar al restaurant, per celebrar les festes nadalenques.  

 

Cal inscripció prèvia per reservar plaça a l’autocar i al restaurant. 

IMPORTANT: Per la normativa Covid vigent, cal portar mascareta dins l’autocar i certificat Covid  per entrar al restaurant.  

 

El preu del dinar al restaurant és de 14 euros, inclou amanida, escudella i fricandó de vedella, postres, vi i cafè. Begudes i refrescos a part. 

El preu de l’autocar és de 18 euros. 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.