BTT – Matinal del segon diumenge de mes – SANT VICENÇ DEL MORROCURT

Ruta: Sant Vicenç del Morro Curt – Sant Quinti

Pedalada apte per a tothom a l’ermita de Sant Vicenç del Morro Curt o de Cal Cerdà, entre la part baixa de Font-rubí i Sant Quintí, de 52 km aprox, compaginant camins de vinya, bosc i carrerades.

Sortirem de Vilafranca, a les 8 del matí, del pàrquing del Complex aquàtic direcció cap a Pacs, Les Cabanyes i Guardiola. Seguirem pedalant entre vinyes fins a la cruïlla amb la carrerada de l’Alzinar, on començarem a baixar fins l torrent de Can Cerdà, que ens portarà fins a les restes de l’ermita del mateix nom o de Sant Vicenç del Morro Curt, on farem parada per esmorzar.

Tornarem a pujar a la btt i ens enfilarem Serra amunt fins a Cal Sant Pare, pedalant per la carena fins a baixar a Sant Quintí. Travessarem el poble pel seu casc antic fins la urbanització de La Soleia, i entre vinyes i bosc farem cap a la pista que ens portarà a Sant Pere de Riudebitlles, pujarem fins al Miravinyes de la Cadira i tornarem a Vilafranca passant pel Pla, Santa Fe, La Granada per finalitzar la pedalada a l’avinguda de la Pelegrina de Vilafranca.

Salutacions

 

 

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.