BTT Matinal del segon diumenge de mes

SORTIDA BTT AL CASTELL DE MARMELLAR

El proper 12 d’abril, anirem en btt al castell de Marmellar, un indret molt bonic i amb molta història, però poc conegut i eclipsat per la proximitat del Castellot. Sortirem a les 8 h. del pàrquing de Sant Julià direcció a La Bleda i Sant Martí Sarroca, passant per sota del castell. Seguirem per davant de l’ermita de Sant Joan Lledó i, poc després, per la bonica balma dels pobres, decantarem a l’esquerra i en pujada farem cap a Can Grau, on pararem sota una bonica alzina. Seguirem la marxa per camins entre vinyes que ens portaran a un corriol de pujada fins al “Pla de Cal Garranxina”, on farem parada per esmorzar.

Amb les forces renovades, pedalarem fins la pista de Roca Vidal, passant per la masia de Mas d’en Coll, seguirem la pista 300 metres i farem un gir a la dreta per començar la pujada al Clapí Vell, però no arribarem dalt. Ja que quan trobem la cruïlla dels Navegants, l’agafarem per anar una altra vegada a la pista de Roca Vidal i la urbanització de les Pinedes Altes. I per un camí de baixada que la voreja, farem cap a la riera de Marmellar, just sota el castell i amb les btt’s a la mà (la pujada no és ciclable) arribarem al destí de la nostra sortida.

Tornarem per un llarg, bonic i frondós corriol que travessa sis vegades la riera de Marmellar (està seca). Un cop al camí principal, anirem en paral·lel a la riera fins que sobtadament girarem a l’esquerra i per una forta rampa, per un camí en molt bon estat pujarem pel Turó del Cal Morgades fins a la cruïlla amb el camí de la Creu de Barceló.

A partir d’aquí, baixada: primer per un camí ample i després per corriols fins a Sant Pere at Vincula, Can Rigol i La Bleda i per la Torre de les aigües i el pla del Vivé tornarem al punt de sortida i final de la pedalada, després de 42 km.

 

Informació

Dia: 12 d’abril

Hora: 8 h matí

Lloc sortida: pàrquing de Sant Julià

Quilòmetres: 42 km

Nivell tècnic: mig

Nivell físic: mig – alt

Cal portar: Casc, esmorzar, aigua i estris per punxades.

Inscripcions: gratuït, per la web o a la secretaria del CEP.

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.