Caminada, pedalada i esmorzar popular per pair els torrons. PUIG DE LES CREUS, 924 m. ( Serra de la Brufaganya, Conca de Barberà) PEDALADA

El dia 10 de gener de 2016, farem la primera sortida de l’any en btt. S’anirà al Puig de les Creus, a la Serra de Brufaganya, on coincidirem amb els companys del Centre que hi pujaran a peu. La sortida serà a les 7:30 h., del pàrquing de Sant Julià, i hi anirem en cotxes fins al Coll de la Rimbalda, on a les 8:15 h començarem a pedalar. Agafarem el  PR-C3 que de baixada ens portarà fins a la cruïlla amb la carretera C-37, la travessarem i pujarem cap el Coll del Llop, a partir d’aquí una lleugera, però llarga baixada fins la masia de Cal Nofre, on trobarem una pista asfaltada que porta fins a Sant Magí de la Brufaganya. Un cop a Sant Magí, pel camí que porta a Santa Perpètua del Gaià començarem l’apropament al peu del Puig de les Creus. A la cruïlla del camí de Sant Magí amb el de Santa Perpètua i el de Viladeperdius, farem parada per esmorzar amb tots els companys que faran el cim caminant.

Un cop esmorzats, començarem a ciclar cap al cim del Puig de les Creus (924 mt) on després de 5 km d’una pujada que es va complicant a cada pedalada, arribarem a la fita per una pista, ja molt pedragosa. La baixada la farem per camins i corriols fins a tornar al PR-C3, a l’alçada de Cal Magí Sord i per la mateixa pista i un cop travessada la C-37, anirem cap a la plana d’Ancosa, passant pel costat del monumental roure i les runes de Santa Maria de Valldaura, per començar-se a enfilar la llarga pujada de la font de les Canals i arribar de nou al GR-172 justament sota el Puig Castellar i d’aquí, tot xino-xano de tornada cap al Coll de la Rimbalda.

Informació de l’itinerari en bicicleta:

Dia: 10 de gener de 2016

Hora: 7:30 h, al pàrquing de Sant Julià en cotxes particulars.

8:15 h. Btt Coll de la Rimbalda.

Distància: 40 km. Aprox.

Dificultat tècnica: mitja

Dificultat física: mitja-alta

Cal portar: beguda, menjar, casc i estris per averies

 

NOTA IMPORTANT:

Com cada any el CEP obsequiarà amb l’esmorzar a tots els assistents, però cal confirmar l’assistència i fer inscripció prèvia, per assegurar que n’hi hagi  per tots. Aquesta inscripció es pot fer via  web,  o bé presencialment a la secretaria de Centre com a màxim fins, el divendres dia 8 de gener de 2016.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.