Colònies de Setmana Santa

INSCRIPCIONS TANCADES, S’HAN ASSOLIT EL TOTAL DE LES PLACES OFERTADES.

 

Lloc de l’estada

Albergue càmping Asolaze – Isaba

Aquest any, per les vacances de Setmana Santa ens arribarem fins el poble d’Isaba, situat a la vall del Roncal, la primera vall del Pirineu Navarrés que trobem venint de la Mediterrània.

L’alberg del Càmping Asolaze està situat 1 Km i 1/2 més amunt de la bonica població d’Isaba. Des d’aquí, a tocar de la Selva d’Irati, Belagua, Larra i la mateix vall del Roncal, així com de les pistes d’esquí alpí franceses de la Peire Sant Martin i de pistes d’esquí de fons tant franceses com navarreses, és possible fer rutes de senderisme, muntanyisme i esquí de pista, fons i muntanya.

 

Informació i preus

Estarem a l’alberg allotjats en habitacions de 5 i 7 places, en règim de mitja pensió i cal portar els llençols i tovalloles com de costum.

Els preus per a l’estada de setmana santa són:
Soci Adult: 120€
Soci infant (fins 12 anys): 108€
No Soci Adult: 135€
No Soci Infant: 120€

Inscripcions per a socis de l’01 de febrer al 18 de març. I per a No Socis del 02 de març al 18 de març. Totes elles presencialment a la secretaria del CEP únicament.

Hi ha l’opció de demanar menú vegetarià, cas en el que caldrà que us poseu en contacte amb la secretaria del CEP, de forma presencial o enviant un correu electrònic a secretaria@cep.cat.

Amb el sopar s’inclou vi i sidra.

Més informació sobre la casa i l’entorn la podeu trobar al següent enllaç

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.