COLÒNIES SETMANA SANTA 2022-Alberg l’Orri del Pallars

Casa de Colònies Setmana Santa L’Orri del Pallars

Desprès de dos anys de sequera per les causes de tots conegudes, tornem a reprendre la tradicional sortida de Setmana Santa a una casa de colònies, on podrem combinar uns dies de companyonia i activitat tot degustant les diferents mones i garlandes que apareixin sobre la taula.

La proposta per aquest any 2022 és l’alberg de L’Orri del Pallars, a tocar de Sort i on ja s’havia d’haver anat fa un parell d’anys.

Les dates son del 14 al 18 d’abril i l’estada, com ja va sent habitual, serà en règim de mitja pensió.

Disposarem d’habitacions de quatre places (dues lliteres) i en podrem fer una ocupació de dues o tres places pagant un suplement.

SOCI

El preu per als socis serà de 40€ per persona i dia en cas d’ocupar les quatre places de l’habitació. Si se n’ocupen tres places, el preu tindrà un suplement* de 3€ persona i dia, en cas d’ocupar-la amb dues places, el preu tindrà un suplement* de 10€ persona i dia.

NO SOCI

El preu per als NO socis serà de 47,5€ per persona i dia en cas d’ocupar les quatre places de l’habitació. Si se n’ocupen tres places, el preu tindrà un suplement* de 3€ persona i dia, en cas d’ocupar-la amb dues places, el preu tindrà un suplement* de 10€ persona i dia.

*El suplement per ocupació es gestionarà al mateix alberg.

L’alberg es pot adaptar a les necessitats dietètiques que tinguem, com ara celíacs, vegetarians, etc., trieu l’opció en fer la inscripció.

Es crearà un grup de WhatsApp amb els participants per tal de facilitar tasques d’organització, comentar dubtes, passar fotografies i el que se’ns acudeixi.

I res més, esperem retrobar-nos ben aviat!

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.