CURSES DE MUNTANYA-Vespre d’Orientació a Viladellops

Vespre d’Orientació a Viladellops

Us presentem un entrenament d’orientació que realitzarem el proper dimecres 29 de març al bonic poble de Viladellops. La cursa està inclosa dins de Lliga d’Orientació Nocturna 2022-23.

Podreu triar entre dos circuits (curt i llarg). Aquest segon serà més corredor, amb més desnivell i més tècnic. La zona és molt variada, amb zona de vinyes, zona boscosa, camins, corriols, fondalades i zona oberta amb desnivell.

Es tracta d’una activitat pensada per a tots el públics, amb ganes de córrer o caminar, amb l’ajuda d’un mapa i per un entorn inmillorable del Penedès, on els habituals de l’orientació també en gaudiran. Amb l’arribada de la primavera i del desitjat canvi d’hora, tindrem l’oportunitat de gaudir de molta estona de claror, amb un format semi-nocturn.

Pels que heu participat mai en aquests entrenaments, el funcionament és molt senzill, veniu quan us vingui de gust, entre 18:30 i les 20:00, us donarem un mapa i haureu d’anar a marcar les balisses senyalades. La durada aproximada de la cursa és de 1-2 hores. Podeu fer l’activitat de forma individual o en grup. I el més important, en arribar, gaudireu d’un petit avituallament.

Informació pràctica

Data: dimecres 29 de març de 2023

Horari inici: des de 18:30 a 20:00

Horari arribada: límit 22:00

Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran on-line, tenen un preu de 5 euros per participant i s’hauran de realitzar com a molt tard el dilluns 27 de març.

Circuits

Circuit llarg: 8-10 km lineals. 15-17 controls.

Circuit curt: 4-6 km lineals. 8-10 controls.

Lloc de trobada

A la plaça de la Finca de Viladellops

Aparcament

Per preservar la tranquil·litat de l’entorn, aparcarem fora del poble, a 2 min de la sortida. Intentem compartir cotxes.

Assegurança

Aquesta cursa és un entrenament no oficial, i correu sota la vostra responsabilitat

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.