6ena Vertical del Penedès i Caminada per l’entorn del Papiol

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM, QUI HI HA PARTICIPAT, QUI HI HA COL.LABORAT, QUI HA ANIMAT, GRÀCIES A VOSALTRES HA ESTAT UNA JORNADA FANTÀSTICA.

CLASSIFICACIONS VERTICAL 2018

 

EL PROPER 7 D’ABRIL FAREM LA 6a VERTICAL DEL PENEDÈS AL CIM DEL PAPIOL I UNA CAMINADA PELS VOLTANTS

HORARI CAMINADA 16:45h

HORARI VERTICAL 17h

SORTIDA: BARRIADA DE CAN TORRES, ST PERE MOLANTA, OLÈRDOLA.

INSCRIPCIONS ON LINE TANCADES Les persones que facin la inscripció abans del dia 15 de març entraran en el sorteig d’una motxilla d’hidratació Salomon per les inscrites a la categoria femenina i unes ulleres de sol Eassun pels inscrits a la categoria masculina.

Sorteig realitzat dijous 15 a la botiga Espai Running  a les 22:30. 

Les persones afortunades han estat:  Mònica Jiménez Abelleira i Hector Gacia-Jordà Gómez.  Enhorabona!!!!

Per recollir la motxilla i les ulleres heu de passar per la botiga Espai Running de Vilafranca del Penedès al carrer Amalia Soler, 40.

El límit d’inscripcions és:  75 per la vertical i 100 per la caminada.

Preu:

Socis 5€

No socis 6€ on line, 7€ el dia de la vertical.  La caminada i la vertical costen el mateix.

Inclou: el dret a participar a l’esdeveniment, samarreta de record, bossa del corredor, 2 avituallaments i botifarra o tofu amb pa amb tomàquet. En el moment de realitzar l’inscripció cal indicar la talla de samarreta que es vol. Qui s’inscrigui a partir del 28 no té garantida la talla.

Per a indicar l’equip de cada participant, en el moment de l’inscripció indiqueu-ho en l’apartat d’ “Observacions”.

 

CARACTERÍSTIQUES:

Cursa vertical. Sistema cronoescalada cronometada.

Dues series de pujada on la baixada és lliure. Cada persona sortirà amb 30″ de diferència.  La classificació s’establirà amb la suma dels temps de les dues series.

Dues categories: sèniors i veteranes masculina i femenina.

HISTÒRIA:

Aquesta prova va néixer l’any 2013 de la mà de l’Eloi Martí un empresari entregat al món del corre des de fa anys.

El 2017 l’Eloi, propietari de la botiga Espai Running de Vilafranca, va passar el relleu organitzatiu de la Vertical Running Penedès al cim del Papiol, a la secció de curses de muntanya del Centre Excursionista del Penedès.

Des de llavors aquesta secció del CEP treballa per organitzar-la seguint la idea original, mantenint el mateix recorregut per acabar coronant el cim del Papiol. Creant un ambient durant i després,  que la fa especial  i atractiva per qui hi participa i qui la veu.  Aquesta prova vol ser lúdica, familiar i festiva.

El dissabte 7  d’abril de 2018 es farà la 6ª VERTICAL DEL PENEDÈS oberta a tothom.  Prova pels que van a competir i a més volen viure l’ambient d’aquesta prova tan especial. Els preus són molt populars i hi haurà sorteig de  material dels diferents col·laboradors i patrocinadors.

CAMINADA:

La novetat d’enguany és la col.laboració amb la secció de caminades esportives del CEP que ens ofereix la possibilitat de fer una caminada per la zona mentre es disputa la vertical.

Els participants a la CAMINADA faran un recorregut circular de 7,5Qm, passaran pel cim del Papiol, gaudiran d’un avituallament sòlid i líquid, veuran des de primera línia qui estigui participant a la Vertical i per acabar podran gaudir del final de festa a la barriada de Can Torres, amb pa amb tomàquet i botifarra.

RUTA CAMINADA

Per participar a la Caminada i a la Vertical és imprescindible omplir el plec de descàrrega.  Es podrà fer el mateix dia 7 d’abril.

Descàrrega de documents:

Autorització menors

Plec de descàrrega VERTICAL DEL PENEDÈS 2018

REGLAMENT Vertical del Penedès 2018

ANIMEU-VOS!!!

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.