DAP – Xerrada Nutrició i Rendiment

DAP – XERRADA I TALLER NUTRICIÓ I RENDIMENT

Des de la secció DAP del Centre, hem organitzat el proper mes de febrer una xerrada i taller amb l’Astrid Barqué. En primer lloc farem la xerrada, i posteriorment el taller de barretes energètiques. Tot en un mateix vespre al local del Centre Excurcionista del Penedès! Per participar-hi, caldrà realitzar l’inscripció de l’activitat.

Animar-vos a tots a participar-hi!

XERRADA: ALIMENTACIÓ ESPORTIVA NATURAL PER RENDIR AL MÀXIM
L’especialista en cuina naturista i llicenciada en ciències de l’esport, Astrid Barqué, explica en aquesta xerrada les bases per aprendre a menjar efectiu per poder rendir més en l’esport. Quines són les bases del menjar de cada dia per a una persona que practica esport regularment a més d’explicar les necessitats corporals i els aliments que les cobreixen en els diferents moments de la pràctica esportiva: abans, durant i després de l’activitat física. Després hi ha opció a torn de preguntes per resoldre dubtes directament amb la professional.
TALLER DE BARRETES ENERGÈTIQUES
El taller de barretes energètiques que imparteix Astrid Barqué, especialista en cuina natural per a esportistes, està molt enfocat a les necessitats de cada atleta, segons el seu cos i també depenent del desgast que suposi la
competició a la qual s’hagi d’afrontar. Aquestes barretes estan lliures de conservants i fetes amb alternatives als sucres refinats. El nivell de glucogen en l’organisme és molt important en l’activitat física i les barretes energètiques
proporcionen aquest component a través dels carbohidrats complexos que són els que porten principalment. Així reomplim el cos de combustible a mida que es van acabant les reserves de glucogen per tornar a agafar força i poder acabar la cursa sense abandonar pel camí. L’Astrid Barqué ajuda a escollir els carbohidrats segons cada cas, que hi hagi varietat de cereals, vegetals i fruites, i resol dubtes dels assistents in situ.
Receptes que cuinarem: 7 Barretes energètiques amb mel, 7 barretes energètiques amb ou i farina, 7 barretes energètiques amb iogurt.
Us esperem a totes i tots el proper divendres 14 de febrer!!!
Salut i molt d’esport!

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.