ESQUÍ DE MUNTANYA-Capcir

Sortida d’esquí de muntanya 25 i 26 de febrer de 2023

Per la tercera sortida del cicle d’esquí de muntanya del CEP, anirem fins als comarca francesa de l’Arieja i el Capcir per tal de fer dissabte el cim del Tarbesou de 2.364m i diumenge del cim del Puig del Pla del Bernat de  2.436m, condicionat a la meterologia i condicions del terreny.

Dissabte 25. Tarbesou 2.364m (+950m)

Fet el desplaçament fins a l’estació d’esquí de Mijanes-Donezan, deixarem els cotxes al pàrquing de l’estació. Ens dirigirem cap al refugi de l’orri per una vall ampla i tranquil·la. Seguidament ja veurem el l’objectiu del dia on des del cim te una precioses vistes del Pirineu axial.

Diumenge 26. Puig del Pla del Bernat 2.436 (+850m)

Sortint des pàrquing de l’antiga estació d’esquí de Puigbalador remuntarem per les pistes ja es desús per fer el pic de Ginevre de 2.380m i després d’una lleugera baixant i pujada farem el Puig del Pla del Bernat.

Allotjament, inscripcions i altre informació

L’allotjament serà a l’alberg La Prairie de Matamala, en règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) cal portar, sac prim o llençol, el refugi disposa de mantes.

Desplaçament i punt de trobada

La sortida es realitzarà en cotxes particulars, cal passar el divendres abans pel local del CEP per tal d’optimitzar les places en els diferents vehicles disponibles.

El punt de trobada dissabte al matí serà a la benzinera Penedès. L’hora de trobada a les 05:30h puntualment.

Seguretat i requeriments

Per la seguretat de tots els participants, es obligatori:

– Portar i saber utilitzar DVA, pala i sonda.

– Portar i saber utilitzar el material de seguretat personal com són els grampons i el piolet.
– Es obligatòria la llicència federativa en modalitat D de l’any 2023, o altre assegurança que cobreixi l’activitat d’esquí de muntanya.

– Valorar que la condició física personal sigui adequada a les exigències de la sortida.

– Qualsevol incompliment dels punts anteriors serà motiu per part de les persones que guien la sortida de demanar l’abandonament de l’activitat per tal de no perjudicar el grup.

– Cada participant inscrit a la sortida subscriu i accepta els punts descrits.

– Es crearà un grup de WhatsApp entre els participants per la gestió, àpats i comunicació de la sortida. Així mateix, els participants accepten cedir les imatges generades durant l’activitat per compartir entre el grup i que el CEP les pugui utilitzar per la difusió de l’entitat a les XXSS habituals.

Inscripció i terminis

Període d’inscripcions per als socis/es del CEP: del 6 al 20 de febrer

Preu socis/es del CEP: 61€

Període d’inscripcions per als NO socis/es del CEP: del 15 al 20 de febrer

Preu NO socis/es del CEP: 70€

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.