EXCURSIONISME – Roc de la Lluna. Berguedà (1495m)

Magnífica travessa per la Serra de Catllaràs per bonics senders enmig d’una vegetació exuberant que ens ofereix extensos prats i atapeïts boscos de teixos, faigs, pi roig, rosa mosqueta i gran varietat de molses, líquens i BOLETS! Durant tota la ruta podrem apreciar, travessant entre boscos i prats, el contrast de colors que ens ofereix la tardor, a més anirem veient formacions rocoses espectaculars i diverses boques de mines, pous i restes de construccions que ens recorden la intensa activitat minera de la zona en el seu dia. Avui en dia, la principal activitat és l’aprofitament dels extensos prats per a la ramaderia i la fusta dels boscos, com podrem comprovar sortejant tifes de vaca i a elles mateixes, així com la diferència entre zones a on han talat o no.

Caldrà demanar assegurança temporal per a totes aquelles persones que no disposin de l’assegurança anual de la FEEC. La mínima modalitat exigida per aquesta activitat és la “A”. Es podrà demanar l’assegurança temporal màxim fins el dia 18 d’octubre. El seu cost és de 5€ i es pot pagar per la plataforma online en el mateix moment de realitzar la inscripció, on si es fa dins el termini ja es considerarà sol·licitada.

Més informació i díptic.

NOTA: Aquesta sortida és la recuperació de la que NO es va poder fer el dia 18/10/2018 per causes del mal estat del recorregut degut a la meteorologia d’aquells dies sumat al mal pronòstic que hi havia pel mateix dia de la sortida. Ara es farà en autobús.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.