FEDERATS – VILABLOC 2017


Inscripcions per a FEDERATS per al VILABLOC 2017

Es comprovarà que l’inscripció sigui correcte. Un cop fet el pagament de l’inscripció, cal omplir el següent formulari indicant: Nom i cognoms, categoria i nº federat o bé enviar un mail a secretaria@cep.cat indicant la categoria en la que es vol inscriure.

ESTRUCTURA GENERAL DE LA COMPETICIÓ.

L’escalada en bloc es caracteritza pel seu ascens curt (uns 3 – 4 m.aproximadament) i explosiu. :Es realitza sense material específic de seguretat (cordes, arnés, mosquetons…), substituït per unes màrfegues que han d’evitar qualsevol tipus de traumatisme..

INSCRIPCIONS

Es recomana fer les inscripcions per aquesta mateixa WEB. El mateix dia també hi hauran inscripcions de 8:00 a 9:00, en cas de que hi hagin places disponibles.

Pel que fa a les categories, estaran repartides, segons els nivells, en: (horaris previstos)

– Promoció: destinada a esportistes iniciats amb un nivell mitjà d’escalada.

INICI COMPETICIÓ 9:30 (Cal estar 30 minuts abans de l’inici de la competició)

– Femenina.
INICI COMPETICIÓ 11:00 (Cal estar 30 minuts abans de l’inici de la competició)

– Absoluta: destinada a aquells esportistes que posseeixen un nivell elevat d’escalada.  

INICI COMPETICIÓ 12:00 (Cal estar 30 minuts abans de l’inici de la competició)

El criteri d’inscripció en les categories es farà segons la decisió del propi esportista, malgrat tot, la organització es reservarà el dret d’aconsellar-lo i, inclús, obligar-lo a competir en l’altra categoria en cas que es vegi clarament que el participant no reuneix les condicions idònies per inscriure’s en la categoria a la qual es vol apuntar.

PARTICIPANTS.

Com ja hem comentat anteriorment, els participants poden venir de diferents punts de Catalunya, no és requisit indispensable ser de l’Alt Penedès.

Els requisits dels participants per poder competir seran únicament tenir de 14 anys en amunt i estar federats o fer-se una assegurança puntual per a la competició, amb la qual cosa estaran tots assegurats. 

Malgrat tot, els participants que tinguin menys de 18 anys hauran de presentar un justificant dels pares o tutor per poder competir. Cliqueu aquí per a descarregar-vos l’autoritació de menors.  Caldrà entregar-la a la secretaria del CEP via mail (secretaria@cep.cat), presencialment o bé el mateix dia de la prova.

Sostre de 120 participants entre totes les categories.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.