Flama del Canigó

Hora de Sortida de Vilafranca en cotxe fins a Foix: a 2/4 de 6 de la tarda al parc de Sant Julià.

Hora d’arribada a Sant Sadurní: a les 8 del vespre.

No es necessària la inscripció, però cal notificar a secretaria del CEP o a secretaria@cep.cat la participació per tal de poder gestionar els cotxes.

 

Recorregut de la Flama

La Flama surt del Parlament de Catalunya a les 12 del migdia, i es trasllada en cotxe fins a Torrelles de Foix. A les 5 de la tarda pujaran corredors fins al Santuari de Foix. A les 6 de la tarda es recollirà per part de ciclistes del CEP arribant a Sant Martí Sarroca a dos quarts de set. Es continuarà en bicicleta cap a Pacs per encendre el peveter a l’ermita de Sant Pau. Allà es recollida per membres de l’equip de curses del CEP i Correm per la Terra i distribuida per tota la comarca. A partir de Sant Pau la Flama en bicicleta continua fins a La Granada i Sant Sadurní. A Sant Sadurní és recollida per les entitats de Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles i Sant Quintí.

Fan falta ciclistes de muntanya per acompanyar en comitiva la flama del Canigó del Santuari de Foix, fins a la muntanya de Sant Pau i Sant Sadurní. Per més info i coordinació contacteu amb en Fèlix Masachs o envieu un mail a secretaria@cep.cat. 

Enllaç del 3devuit amb la notícia de presentació de la Flama d’enguany.

Enllaç amb la notícia de rtvvilafranca.

 

Enllaços a la ruta de Wikiloc entre el Santurari de Foix i Sant Sadurní fet pels ciclistes del CEP:

          Santuari de Foix-Muntanya de Sant Pau

          Muntanya de Sant Pau-Sant Sadurní

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.