GOTIMS D’ESPERANÇA 2020- Caminada Solidària contra el Càncer EDICIÓ CANCEL·LADA

EDICIÓ 2020 CANCEL·LADA

AFECTACIÓ CORONAVIRUS. 

Donada l’excepcionalitat del moment, el Centre Excusionista del Penedès i la Fundació Vallformosa segueixen el decret aplicat des del Gobierno de España i les darreres mesures aplicades per part de la Generalitat de Catalunya on es demana el confinament total de la població durant els pròxims dies. Amb motiu de la circumstància sanitària que travessa el país a causa de la propagació del COVID-19, ens hem vist obligats a modificar les activitats programades, incloent la cancel·lació d’aquesta.

Esperem poder-la retrobar durant l’any, però de moment s’ha cancel·lat per previsió, ja que tot l’estat actual no permet la organització d’aquesta.

Aprofitem per recordar que el local del Centre Excursionista Penedès romandrà tancat per activitats i atenció al sòcis des d’avui fins el proper 11 d’Abril, seguint les indicacions del departament de Sanitat i les administracions locals.

Com contactar amb nosaltres en qualsevol moment?
– Enviant un correu electrònic en les següents adreces segons incidència:
Secretaria: secretaria@cep.cat

– Enviant missatge de WhatsApp al 629914953

Recordem que després del Decret del Gobierno de España de l’Estat d’Alarma les cobertures de l’assegurança de les llicències de la FEEC han quedat suspeses.

El decret on es demana el confinament de la població fa que qualsevol accident a la muntanya pugui ser considerat com una imprudència.

Podeu consultar l’apartat de la pòlissa ‘Riscos Exclosos’ punt ‘B’ i ‘C’ – pàgina 12.

Preguem disculpeu les molèsties i esperem de tot cor reanudar les activitats tan aviat sigui possible.

Atentament,

Junta Directiva del Centre Excursionista del Penedès i la Fundació Vallformosa.

5a CAMINADA SOLIDÀRIA PER LA LUITA CONTRA EL CÀNCER

El diumenge 17 de maig del 2020, la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès organitzen la 5a Caminada Solidària per la lluita contra el càncer. Aquesta caminada entre vinyes començarà i acabarà a Vilafranca del Penedès.

Els beneficis d’aquest acte aniran destinats a una entitat o associació que ofereixi diferents serveis a pacients oncològics i hematològics: banc de perruques, manteniment cognitiu, exercici físic i rehabilitació, tallers de relaxació i musicoteràpia, treball en xarxa amb d’altres associacions…

Aquesta caminada és popular, no competitiva, divertida, familiar i rodejada de natura, vinyes i bon rotllo!

*Si tens alguna intolerància o especificació alimentaria o alguna altra cosa que la organització d’aquest esdeveniment hagi de tenir en compte, posa’t en contacte amb la Fundació Vallformosa al 93 892 82 86 o envia un correu a info@fundaciovallformosa.com

La caminada començarà i acabarà a la plaça Onze de Setembre de Vilafranca del Penedès (a prop de l’Hospital Comarcal).

El recorregut serà d’uns 12 quilòmetres entre vinyes, pensat per a poder fer-los amb la família.

Hi haurà dos punts d’avituallament: el primer a la capella de Sant Valentí a les Cabanyes i el segon a la Masia Vallformosa on s’oferirà l’esmorzar.

Durant l’excursió hi haurà entreteniment i música en directe!

PREUS
Adults 10€
Infants (<14anys) 5€
Tots i totes les participants tindran una bossa-motxilla de cordó amb diversos obsequis.
………………….

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.