Grup de Caminades Esportives

Objectius

Aquest és un grup obert del Centre Excursionista del Penedès que té com objectiu gaudir de la natura més pròxima, i de l’esport en companyia d’aquelles persones que vulguin posar-se en forma amb continuitat i intensitat, amb la finalitat que el cos adquireixi fons i resistència.

 

Que fem

No són passejades, però tampoc són trencacames. Són sessions d’entrenament amb marxa nòrdica amb una intensitat elevada per guanyar condició física. Es fan recorreguts llargs d’entre 8 a 12 kilòmetres per sessió, i amb un desnivell aprox. de 300 metres.

 

Els entrenaments

Es faran dues sortides regulars cada setmana, els dimarts i els dijous. L’hora de sortida s’establirà en funció de les possibilitats personals, habitualment a les 19:00. Les caminades tenen una durada d’entre hora i mitjà i dues hores. El lloc de sortida també es decidirà segons les possibilitats del grup.

 

Qui hi pot participar

Està obert a tothom. No hi ha limitació d’edat ni de sexe. Tant sols s’han de tenir ganes de caminar, de provar la marxa nòrdica i de posar-se en forma.

 

Caminar amb pals

La marxa nòrdica és un exercici físic molt bo que tonifica i enforteix el tronc superior i inferior al mateix temps.. Els bastons ens impulsant i ens permeten caminar a major velocitat amb menys esforç. A diferència del córrer, redueix la tensió en articulacions, lligaments i genolls.

 

Les rutes

Els circuits establerts seran diferents cada dia, i es faran al voltant de Vilafranca: La Muntanyeta, Olèrdola, Cantallops, el Papiol, Sant Martí, Sant Pau, Les Gunyoles, Torrelles de Foix… Sempre quedarem a punts de trobada diferents.

 

L’organització

La persona responsable és Núria Repiso, però els participants que vulguin podran aportar altres recorreguts per ampliar els circuits.

 

El preu

Aquest és un grup d’autogestió sense entrenador/a, per tant el cost és de 0€.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.