I Caminada Solidària ‘Directe Al Cor’ En Benefici De La Marató

El pròxim diumenge 13 de novembre, el Centre Excursionista del Penedès i Ametller Origen organitzen la I Caminada Solidària ‘Directe al Cor’ per recaptar fons per a La Marató, que aquest any es dedica a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

La ruta començarà a la porta del Penedès, a Gelida, i s’endinsarà pels paisatges del territori, com la Talaia o Can Batllevell, fins a arribar a Can Mata d’Abelló on hi haurà el primer avituallament i una segona parada a Can Rius de Juvé & Camps on esmorzarem i gaudirem d’una copa de cava.

El recorregut serà circular i tindrà una distància total d’11,5 km i un desnivell aproximat de 200 metres. L’hora de sortida serà a les 9h i l’hora d’arribada aproximada a les 12h.

El 100% dels beneficis recaptats es destinaran íntegrament a la Marató. Apunta’t a aquesta caminada solidària i fem camí junts per aconseguir fons per a millorar l’esperança i la qualitat de vida de les persones afectades!

La I Caminada Solidària ‘Directe al Cor’ compta amb la col·laboració de Juvé & Camps, Biocop, Mitjans, Coliflow, Heura, Cafès Novell, Yo Soy, Fruit Friends, Noel, Panet, Simón Coll, Damm, Obrador Sorribas i Flax & Kale.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.