JOVE – Pic de Rulhe 2.789 m

El pic de Rulhe (2.785 m) és un dels cims més bonics de l’Arieja. Més enllà de la seva peculiar estructura ―que queda definida per tres puntes encadenades―, aquest pic és una molt bona atalaia des d’on gaudir de bones vistes de les muntanyes d’Andorra i de l’Arieja, i dels moltíssims llacs que les envolten. L’ascensió és una ruta exigent: tarteres, canals, pendents pronunciats, trams de cresta…

Proposem una ruta circular, amb sortida i arribada al Pont de la Baladosa, passant pels Estanys de Juclar amb pujada per canal, amb fort desnivell, fins al pic de Rulhe i baixada al refugi de Rulhe. Passat el refugi només cal anar seguint el GR, ens direcció als estanys i coll de Fontargent.

Dissabte 21:

Sortirem de Vilafranca per dirigir-nos cap a Andorra, fins a la Vall d’Incles, al final de la qual deixarem els vehicles.

Diumenge 22:

Ascensió i tornada.

 

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altre de diferent depenent de la meteorologia o del número de participants. S’informarà amb la màxima antel·lació possible als/les participants de les possibles modificacions.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.