Joves – Caminada semi-nocturna al Montmell i sopar al local

 

En aquesta sortida es farà una caminada circular semi-nocturna on es pujarà a la Talaia del Montmell (861,3 msnm, sostre comarcal del Baix Penedès), cim que es troba al municipi del Montmell. Aquest cim està inclòs a la llista dels 100 cims de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La caminada constarà d’uns 7 quilòmetres amb 440 metres de desnivell positiu sortint des de Coll d’Arca (recorregut més avall). Fins allí s’hi arribarà amb cotxes particulars.

 

HORARIS

19h – Sortida amb cotxes des del pàrquing de l’Espiga de Vilafranca del Penedès.

19.45h – Arribada a Coll d’Arca.

20h – Inici de l’activitat.

22h – Arribada a Coll d’Arca per agafar els cotxes i sortir cap al local del CEP.

22.45h – Arribem al CEP i sopem plegats (cadascú porta el que li vingui de gust).

 

Recorregut aproximat i a l’inversa : https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/201219-montmell-curt-i-intens-des-de-coll-darca-solell-carena-per-lobaga-i-la-talaia-63126857

 

MATERIAL

 Cal portar:

– Muda de muntanya estival: pantaló curt, samarreta curta, segona capa i paravent/impermeable.

– Vambes de muntanya.

– Frontal carregat.

– Manta tèrmica.

– Aigua.

– Menjar per l’activitat (fruita, fruits secs…) i per sopar.

 

Entenem que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera autònoma i l’emprèn sota la seva única i pròpia responsabilitat.

 

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altra de diferent depenent de la meteorologia o del número de participants. S’informarà amb la màxima antel·lació possible als/les participants de les possibles modificacions.

 

Per qualsevol dubte contacta al correu electrònic escalada@cep.cat . Si vols formar part del grup de Whatsapp de la secció per estar al corrent de les activitats envia’ns el teu número de telèfon al mateix correu.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.