MISSA DEL GALL 2018

24 DE DESEMBRE A LES 12 DE LA NIT AL SANTUARI DE SANTA MARIA DEL FOIX DE TORRELLES DE FOIX

Pujarem al Santuari de Foix per 5a vegada a celebrar-hi la tradicional missa del Gall, organitzada pel CEP, junt amb els veïns del poble de Torrelles de Foix.

Fent memòria, les anteriors celebracions van ser els anys: 1978, 1988, 1998 i 2010. Per tan fa quaranta anys de la primera missa al Santuari, que llavors estava ruïnós, no obstant uns quants socis del CEP varen començar a netejar runes, començant per les escales per poder-hi accedir i dur a terme la celebració amb dignitat.

Aquests fets van motivar a uns quants veïns de Torrelles que van decidir actuar veient com s’anava enderrocant, el Santuari i amb els pocs recursos que disposaven van fer-hi actuacions d’urgència. Més endavant la Diputació de Barcelona és feu càrrec de la total restauració.

Des de l’any 1998 l’edifici està ben restaurat i consolidat, amb l’entorn ben arranjat i gestionat per l’Associació Cívica del Santuari de Santa Maria de Foix, als quals, els volem agrair l’acollida que ens dispensen.

Aquesta Associació  té com a objectiu el manteniment i promoció d’activitats al Santuari com son: Aplec del Dilluns de Pasqua; Foix a la fresca (Juliol); Festa Patronal i conferència (8-9 Setembre);  Missa del Gall i la  Cimera del Xarel·lo (juny o juliol).

Amb la satisfacció de que podem gaudir una vegada més del Santuari i el seu entorn, us convidem a celebrar-hi  la missa del Gall. A l’acabar hi haurà coca, torrons i cava per a tothom.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.