RAQUETES DE NEU-Puig de les Agudes 1977m.

Es troba entre els municipis de Llanars, Vilallonga de Ter i Setcases. Comarca del Ripollès.

Està inclòs entre els 100 cims de la FEEC. És un cim (360°). Vista panoràmica dels Pirineus i la Serra Cavallera (Taga- Puig Estela – Balandrau – Gra de Fajol – Pic de la Dona – Costabona).

L’itinerari segueix el GR-11 (que va des de Setcases a Molló) fins al Coll de Lliens, després el deixem per pujar al cim.

 

MATERIAL

Botes aptes per neu, raquetes, grampons, pals, piolet de travessa.

Roba: semarreta interior tèrmica, forro o primaloft, plumes o jaqueta, paravents o gore, mitjes tèrmiques, pantaló apte per neu, mitjons llargs i de recanvi, guants, buff, gorro.

Farmaciola (manta tèrmica), termo/cantimplora, frontal, crema solar, ulleres de sol/ventisca, mapa  o GPS

 

LOGISTICA

Aquesta no és una sortida guiada, els/les participants han de conèixer d’avançada l’itinerari i les condicions meteorològiques amb les que es trobaran, han de col·laborar amb els seus coneixements i la seva experiència per al bon desenvolupament de l’activitat.

Entenem, per tant, que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera autònoma i l’emprèn sota la seva única i pròpia responsabilitat.

La sortida es realitzarà en cotxes particulars. Es crearà un grup de WhatsApp per tal d’organitzar les places en els diferents vehicles disponibles, posar en comú les necessitats, els itineraris de la sortida i resoldre les incidències que es presentin.

Es tracta d’una sortida de raquetes de neu i cal estar en possessió de la llicència federativa, mínim modalitat C.  En cas de no tenir el carnet o la llicència anual, des del Centre Excursionista es facilita la tramitació de la llicència pel dia concret.

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altre de diferent depenent de la meteorologia o del número de participants. S’informarà amb la màxima antelació possible als/les participants de les possibles modificacions.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.