EXCURSIONISME-Romeria de Montserrat 2021

El proper dissabte dia 16 d’octubre de 2021, el Centre Excursionista del Penedès, coincident amb la romeria, organitza la tradicional anada a peu a Montserrat.

Començarem la caminada a la creu de la Pelegrina situada a l’inici de la carretera de les Cabanyes a l’hora de costum, les 7 del matí. en punt
Aquesta caminada coincideix en part, l’antic camí romeu que seguien els devots i fidels, en el seu pelegrinatge a peu a la muntanya santa, és per aquest motiu, que a l’arribar al poble de Piera es passa per un carrer anomenat carrer del “Camí Romeu”.
L’excursió és llarga d’uns 38 Km. i un desnivell positiu acumulat de 1150 metres, que s’acostuma a fer en unes 10 hores efectives (sense comptar les parades).

NOTES IMPORTANTS

La inscripció és oberta a tothom, només cal apuntar-se via web o bé presencialment  a la secretaria del CEP. (SOCI 0€, NO SOCI 2€)

En cas de no disposar de llicència federativa, caldrà tramitar-ne una de temporal  i el cost és de 5€.

El retorn anirà a compte de cadascú.

L’ hora prevista d’arribada a Montserrat serà a les 7 de la tarda, aproximadament.

Lloc sortida Creu de la Pelegrina
Inici dissabte, 16 d’octubre de 2021
Hora inici 7:00 matí puntualment

Cal portar: Mascareta pels llocs tancats, no al aire lliure

Calçat lleuger i còmode tipus bambes, roba impermeable per en cas de pluja i d’abric, esmorzar i dinar de motxilla, També quelcom per anar picant, cantimplora amb aigua. També és aconsellable portar llanterna per la primera hora del matí.

Comparteix-ho ! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.