EXCURSIONISME-Romeria de Montserrat 2021

El proper dissabte dia 16 d’octubre de 2021, el Centre Excursionista del Penedès, coincident amb la romeria, organitza la tradicional anada a peu a Montserrat.

Començarem la caminada a la creu de la Pelegrina situada a l’inici de la carretera de les Cabanyes a l’hora de costum, les 7 del matí. en punt
Aquesta caminada coincideix en part, l’antic camí romeu que seguien els devots i fidels, en el seu pelegrinatge a peu a la muntanya santa, és per aquest motiu, que a l’arribar al poble de Piera es passa per un carrer anomenat carrer del “Camí Romeu”.
L’excursió és llarga d’uns 38 Km. i un desnivell positiu acumulat de 1150 metres, que s’acostuma a fer en unes 10 hores efectives (sense comptar les parades).

NOTES IMPORTANTS

La inscripció és oberta a tothom, només cal apuntar-se via web o bé presencialment  a la secretaria del CEP. (SOCI 0€, NO SOCI 2€)

En cas de no disposar de llicència federativa, caldrà tramitar-ne una de temporal  i el cost és de 5€.

El retorn anirà a compte de cadascú.

L’ hora prevista d’arribada a Montserrat serà a les 7 de la tarda, aproximadament.

Lloc sortida Creu de la Pelegrina
Inici dissabte, 16 d’octubre de 2021
Hora inici 7:00 matí puntualment

Cal portar: Mascareta pels llocs tancats, no al aire lliure

Calçat lleuger i còmode tipus bambes, roba impermeable per en cas de pluja i d’abric, esmorzar i dinar de motxilla, També quelcom per anar picant, cantimplora amb aigua. També és aconsellable portar llanterna per la primera hora del matí.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.