Sortida amb bicicleta de muntanya. Les caves i els cellers

Presentació
L’edició d’aquest 2015 de les sortides de bicicleta de muntanya, pels cellers, es segueix adaptant a tots els públics i en aquest cas pensant en els menys matiners donats els actes del Sabadell Vijazz.
Novament aquest any, des del Centre Excursionista del Penedès, conjuntament amb els organitzadors del Banc Sabadell Vijazz Penedès, hem preparat la visita al celler Can Descregut, fent el maridatge entre la bicicleta de muntanya i la visita enològica.
 
La visita
Can Descregut és un Celler petit de Vilobí del Penedès, portat per dues persones, l’Arantxa de Cara i el Marc Milà, un equip al Celler i parella a la “vida real”, sota tres premisses intocables:
 
Sóm inquiets .
Fem vins que agradin i sobretot que s’entenguin. Es a dir, posem el màxim esforç tant en el vi més “econòmic” com fins en el més exclusiu. Per que cada vi té el seu moment, i aquest ha de ser immillorable. Volem treballar només amb produccions racionals que ens permetin tirar endavant però sense condicionar-nos a canviar d’objectiu. Experimentem i provem, no ens quedem quiets.
 
Sóm ecològics
Volem preservar el medi ambient practicant una viticultura i enologia ecològica certificada, sense productes que malmetin l’entorn. El nostre paisatge, flora i fauna són els millor actius que tenim de cara a l’enoturisme, així com la millor mostra de concòrdia amb la resta de veïns de la comarca. Com a territori tenim un objectiu comú de molts cellers: ser la primera DO ecològica del món.
 
Som del Penedès
Volem transmetre un territori i una manera d’entendre els vins: el Penedès. Treballem cada cop més amb varietats tradicionals, substituint varietats internacionals per les pròpies i vinifiquem amb l’estil  que hem aprés de grans mestres d’aquí.
 
Durant la visita amb bicicleta per part del Centre Excursionista del Penedès, en el marc del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2015, els assistents podran descobrir els secrets del nostre celler, tot degustant els nostres vins.

 

Visiteu la web de Can Descregut

 

Itinerari
Des de l’entrada del pàrquing de St. Julià (41.345599, 1.692810), aprop del local del Centre Excursionista del Penedès situat al carrer Pare Martí Grivé 11, de Vilafranca s’iniciarà el recorregut a les 08:30 h del matí, farem una volta entre les vinyes del Penedès i anirem a visitar el celler Can Descregut  http://www.descregut.com/.
Hi hauran 2 rutes possibles: Una ruta directe al celler de 16 km força planera per a pares amb canalla i l’altre de 35-40 km circular per la resta.
El celler té una zona d’animals molt interessant que podem visitar.
La sortida no té  cap dificultat tècnica a part de la distància a recòrrer.

 

Inscripcions i horaris
El preu de la visita a Can Descregut és de 7€ per als adults. Cal inscriure’s per poder realitzar-la. Les inscripcions es poden fer al local del CEP en horari de secretaria o a través de la web ww.cep.cat. Les places de la visita són limitades.
El període d’inscripció seran durant el mes de Juny.

 

Altra informació
La sortida és oberta a tothom.
Es circularà en tot moment en grup, seguint als guies del recorregut.
S’efectuaran parades per reagrupar el grup.
No hi haurà cap vehicle de suport.
Cada persona participant serà responsable de la seva condició física i estat de la bicicleta.
Cal portar aigua i ganyips pel recorregut.

 

Lloc sortida
Párquing de Sant Julià
Inici
diumenge, 5 de juliol de 2015
Hora inici
08:30
Hora fi
14:00
Dificultat
Fàcil
Menjar
Cal portar aigua i alguna cosa per esmorzar

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.