Travessa a peu de tardor

TRAVESSA DE TARDOR 2015 CAPCIR – ARIEJA

 

DIES: 10, 11 i 12 d’octubre de 2015.

HORES DE CAMÍ: El primer dia 4 hores; el segon dia 5 h 15 min i el tercer dia 4 hores.

HORA I LLOC DE SORTIDA: A les 8 del matí de l’estació de autobusos, el desplaçament es farà amb cotxes particulars.

NOTES: Cal portar ganyips pels 3 dies de travessa, llençol o sac de dormir i roba per una travessa d’alta muntanya. Aquest itinerari i característiques poden variar segons el nombre de persones i la climatologia. Es dormirà al refugi de Bessines i refugi de La Bullosa en règim de mitja pensió.

IMPORTANT: Cal tenir llicència federativa modalitat mínim C de l’any en curs.

ATENCIÓ! És del tot necessari fer la inscripció prèvia el més aviat millor, per poder reservar places als refugis. 

 

Enguany la travessa de tardor la farem entre el Capcir i l’Arieja ( França) seguint en part, el camí de gran recorregut GR 10. Aquest camí fa la travessa al Pirineu per la vessant francesa.

Començarem al coll de la Perxa 1.581 m. Tot passant pels grans llacs de la Bollosa i pel de Llanós per acabar al petit poble de Merens-les–Valls 1.177 m. a l’Arieja. En el transcurs de la travessa hi ha la possibilitat de pujar alguns pics com la pica del Carlit o el pic de la Grave.

 

Itinerari

Dissabte dia 10: Del coll de la Perxa 1.581 m. anirem cap al coll del Pam 2.508 m. Per arribar al llac de la Bollosa 2016 m.

Diumenge dia 11: Des del llac de la Bollosa el vorejarem i remuntarem la vall de la Grave fins a la portella de la Grave 2.426 m. Per baixar al llac de LLanós 2.154 m. Tornarem a remuntar fins al coll de la coma d’Anyell 2.500 m per arribar al refugi de Besines 2.104 m.

Dilluns dia 12: Del refugi pujarem cap a la portella de Besines 2.333 m. per baixar per la vall del riu Nabrel per arribar al poble de Merens- les- Valls 1.177 m. on amb el tren retornarem a la Tor de Querol i amb bus al coll de la Perxa.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.