Festa dels “100 Cims” a Vilafranca del Penedès

La Trobada dels “100 Cims”, es fa un reconeixement als federats que han completat el repte dels “100 Cims” durant l’any anterior. Per tant, per completar el repte cal haver assolit els cims, però els fulls de validació han de ser a la FEEC abans del 31 de desembre de cada any.

A la trobada dels “100 Cims” també es fa un reconeixement als federats que han assolit 200 o 300 dels cims del llistat, així com un reconeixement a les entitats que han superat les 2.000 ascensions. Hi ha entitats que organitzen sortides col·lectives de “100 Cims”, i algunes des de fa anys; per aquest motiu, el Comitè considera que s’ha de valorar la divulgació de l’activitat dels “100 Cims” entre els seus socis.
Finalment, l’aspecte cultural de l’activitat dels “100 Cims” es concreta en el concurs fotogràfic “Fotocims” i en el concurs literari. Així, els federats, independentment de la seva participació en l’activitat dels “100 Cims” ens donen una visió estètica i viscuda dels cims que conformen el llistat.

El Comitè dels “100 Cims” també gestiona un grup a Facebook (el grup oficial de “100 Cims”) que vol ser una eina de comunicació ràpida amb els federats i també serveix per fer un concurs d’endevinar els cims del llistat.

INSCRIPCIONS:

En cas de tenir alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, detalleu-ho a l’hora d’inscriure’s a l’apartat d’observacions o també via mail a secretaria@cep.cat.

Podeu descarregar-vos el programa de l’acte al següent link:

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.