Viquimarató fotogràfica.

ATENCIÓ, EL CEP COL·LABORA AMB LA VIKIMARATÓ FOTOGRÀFICA.

Informació complerta al següents link:

http://bibliotecatib.blogspot.com.es/2016/09/viquimarato-fotografica-al-penedes-i-el.html

https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Viquimarat%C3%B3_fotogr%C3%A0fica_a_l%27Alt_Pened%C3%A8s_i_Garraf

 

La Viquimarató fotogràfica a l’Alt Penedès i Garraf és una gimcana fotogràfica que se celebrarà al Penedès-Garraf el proper 1d’octubre de 2016, impulsada per les Biblioteques i Bibliobusos de les dues comarques, amb la col·laboració de l’associació Amical Wikimedia. Es tracta de l’edició comarcal del projecte Viquipèdia prem el teu municipi, englobada dins del Viquiprojecte:Bibliowikis.

 

Programa de la jornada

  • Dia i hora: 1 d’octubre de 2016, entre les 10:00h i 14:00h
  • Punt de trobada: depèn del municipi. Veure taula adjunta.

L’activitat principal de la jornada és fer fotos d’aquells monuments de la zona que no en tinguin. Per tant, l’activitat serà al carrer i feta per cadascú dels participants. Comptaren amb un espai on trobar-nos al començament (09:30h) i al final de la jornada (13:00h – 14h) per apuntar-nos a l’esdeveniment, fer equips per a qui no vulgui anar pel seu compte, ajudar a determinar les millors rutes a seguir, etc. Al final de la jornada podrem fer balanç i resoldrem dubtes sobre l’ús de l’eina de càrrega d’imatges per als que encara no la coneguin.

Inscripcions

Activitat adreçada a persones de totes les edats amb ganes de caminar i que els agradi fer fotografies, ja que la participació pot fer en família, sol i/o acompanyats. Caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca més propera entre el 5 i el 24 de setembre.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.