X Travessa de BTT de Sant Joan. Volta al Pic de l’Orri, 2439m (Pallars Sobirà)

Informació de la sortida

Període d’inscripcions    
Socis:  Del 22 de maig al 9 de juny
No socis:  Del 29 al 9 de juny

 

Pel primer dia de travessa cal portar preparat de casa l’esmorzar i el dinar pel recorregut. Pel segon dia podrem avituallar-nos demanant-ho al refugi.

Cal portar sempre ganyips o alguna cosa per menjar, per les parades.

Caldrà fer bones previsions per l’aigua, degut a la calor que pot fer.

L’elecció del material que cal portar és molt particular, però cal tenir en compte que tot el que portem ho haurem de carregar. No us oblideu de les eines bàsiques de reparació, del casc i del frontal. 
Cal portar sac de dormir o llençol i tovallola.

Cal portar la bicicleta neta i revisada, les avaries durant el recorregut són difícils de reparar. 
No hi haurà cap vehicle de suport, en cas de necessitar abandonar el recorregut serà responsabilitat de cada persona per tal de no perjudicar el grup. 

Es pedalarà a un ritme que faci possible circular en grup i que permeti arribar al destí a una hora raonable. Per això, l’organització vol posar èmfasi en que tots els participants valorin de manera realista el seu estat físic; també com a consideració per la resta de participants.

L’organització prendrà en cada moment la decisió de modificar l’itinerari si s’escau, pel bon funcionament del grup.

Cal disposar de llicència federativa C, o superior.

Per resolució de dubtes i altres aclariments, contactar amb bicicleta@cep.cat

 

 

Dissabte 17 de juny de 2017.

Sort – Refugi Comes de Rubió, 45 Km.

1.800 metres de desnivell acumulat de pujada.
600 metres de desnivell acumulat de baixada.

L’etapa transcorre generalment per pistes en bon estat, tret d’algun tram per carretera i algun petit tros en estat precari.

Sortirem de Sort en direcció a Tornafort, per enfilar-nos cap al Serrat dels Forats. Un cop a dalt, baixarem pel Barranc de les Costes i el Torrent del Freixe per arribar a Junyent. Des d’aquí cap a Biscarbó, travessarem la N-260 i seguint el Barranc de les Comes de Rubió arribarem al refugi del mateix nom.

Diumenge 18 de juny de 2017.

Refugi Comes de Rubió – Sort. 40 Km.

500 metres de desnivell acumulat de pujada.
1900 metres de desnivell acumulat de baixada.

L’etapa transcorre per pistes en bon estat, farem algun tram de baixada per pista en mal estat i un tram final de carretera.

Sortirem del refugi en direcció nord i mica en mica anirem guanyant altura. Sempre veurem les antenes de comunicació que serà el nostre primer destí. Un cop arribats al pic de l’Orri (2.439m.), gaudirem d’unes vistes fantàstiques de 360 graus. Baixarem per les pistes d’esquí de Port Ainé un tros i, per uns boscos de pi negre, pi roig i avets descendirem fins al poble de Montenartró. Seguidament arribarem fins a la carretera i ja només ens caldrà arribar a Sort.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.