XXIV CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2018 – AL CERCLE POLAR ÀRCTIC AMB BICICLETA (Rovaniemi Arctic Winter Race)

Sota el títol “Penedesencs al límit“ tindrem el plaer de presentar enguany quatre propostes ben diferents però protagonitzades totes per gent de la nostra comarca.
Volem iniciar el cicle homenatjant a un muntanyenc veterà, en Josep Milà i Atzet, per això hem escollit la projecció del documental sobre la seva vida com a acte de presentació. Els altres protagonistes d’enguany seran en Jan Casas i el seu fill Miquel Casas, que només amb 18 anys ja ha protagonitzat una escalada Big wall de 8 nits a El Capitán, en Lluís Ràfols i en Fèlix Díaz-Prieto, que només amb 19 anys ja ha realitzat l’ascensió a un 8.000, el Manaslu, i en Jordi Gallego que amb fatbike ha pedalat pel Cercle Polar Àrtic sense que la neu ni el fred en fossin un impediment.
També comptarem dins d’aquest cicle amb la projecció de dues pel·lícules premiades en l’edició de 2017 del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

L’acte de presentació del cicle el dia 1 de juny amb la projecció del documental “Milà, resistència a la muntanya” i l’entrega de premis del concurs de fotografia de la Marxa de Resistència “7 cims” serà gratuït.

El preu de cadascuna de les altres sessions és de 2€ i amb l’entrada es podrà participar en el sorteig de material de muntanya que farem al finalitzar cada xerrada.

Dimarts 26 de juny a les 21.30h
AL CERCLE POLAR ÀRCTIC AMB BICICLETA (Rovaniemi Arctic Winter Race)
A càrrec de Jordi Gallego

Al Cercle Polar Àrtic, al voltant de la capital de la Lapònia finlandesa, Rovaniemi, s’organitza la ROVANIEMI ARCTIC WINTER RACE, una cursa en autosuficiència que es pot realitzar a peu, amb esquís o amb fatbike.L’itinerari recorre els boscos boreals, rius i llacs glaçats, en un dels mesos més freds a la Lapònia finlandesa, febrer, amb temperatures que poden superar els -30ºC. En l’edició de l’any 2017, Jordi Gallego va participar amb fatbike en la Rovaniemi150. El febrer de 2018, Jordi Gallego va repetir la participació en la ROVANIEMI ARCTIC WINTER RACE, amb fatbike, però en aquesta ocasió ho va fer en el recorregut més extrem, la Rovaniemi300. En aquesta projecció i amb un ambient més càlid, Jordi Gallego compartirà la seva experiència de pedalar al Cercle Polar Àrtic.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.