XXIV CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2018 – Pel·lícules BBVA Cinema de Torelló

Sota el títol “Penedesencs al límit“ tindrem el plaer de presentar enguany quatre propostes ben diferents però protagonitzades totes per gent de la nostra comarca.
Volem iniciar el cicle homenatjant a un muntanyenc veterà, en Josep Milà i Atzet, per això hem escollit la projecció del documental sobre la seva vida com a acte de presentació. Els altres protagonistes d’enguany seran en Jan Casas i el seu fill Miquel Casas, que només amb 18 anys ja ha protagonitzat una escalada Big wall de 8 nits a El Capitán, en Lluís Ràfols i en Fèlix Díaz-Prieto, que només amb 19 anys ja ha realitzat l’ascensió a un 8.000, el Manaslu, i en Jordi Gallego que amb fatbike ha pedalat pel Cercle Polar Àrtic sense que la neu ni el fred en fossin un impediment.
També comptarem dins d’aquest cicle amb la projecció de dues pel·lícules premiades en l’edició de 2017 del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

L’acte de presentació del cicle el dia 1 de juny amb la projecció del documental “Milà, resistència a la muntanya” i l’entrega de premis del concurs de fotografia de la Marxa de Resistència “7 cims” serà gratuït.

El preu de cadascuna de les altres sessions és de 2€ i amb l’entrada es podrà participar en el sorteig de material de muntanya que farem al finalitzar cada xerrada.

Dimarts 12 de juny a les 21.30h
“DHAULAGIRI, ASCENSO A LA MONTAÑA BLANCA”Cristián Harbaruk i Guillermo Glass. Argentina. 2017. 70’

Premi BBVA al millor film de Muntanya 2017El 2008 una expedició argentina, formada per quatre membres – Guillermo, Christian, Sebastián i Darío – intenta l’ascensió del Dhaulagiri i filmar-hi un documental. Un d’ells, Darío, mor en l’intent. Retornats a casa, les imatges es queden sense editar. El 2016 Guillermo comença a documentar un segon viatge per respondre les preguntes sense resposta que encara el turmenten des de l’incident.

“THE EYES OF GOD” . Olaf Obsommer. Alemanya. 2016.

31’Premi CERVESA DEL MONTSENY al millor film +XtremThe Eyes of God és el nom que reben unes profundes gorges situades al riu Saryjaz, que travessa una zona deshabitada entre el Kirguizistan i la Xina. Un potent equip internacional de caiaquistes extrems en fa el descens durant 10 dies. Una aventura al límit del possible en caiac i que no permet cap marge d’error.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.