XXVI CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2020-“Projecte Mujeres TRANGO”

XXVI Cicle de Projeccions de Muntanya 
Degut a la complicada situació de pandemia que estem vivint i amb les mesures més seberes decretades aquests darrer dies, des de Centre Excursionista del Penedès ens veiem obligats a cancel·lar l’última sessió del cicle “Projecte Mujeres TRANGO”.
Aquesta cancel·lació ve motivada per la impossibilitat de les mateixes persones que han de presentar la projecció, degut a les restriccions de mobilitat decretades a Navarra, des d’on es desplacen algunes ďelles.
Amb aquesta cancel·lació des del CEP donem per finalitzat aquest XVI cicle de projeccions de muntanya  i ens emplacem fins el juny de 2021, dates que habitualment realitzem aquesta activitat. 
Volem agraïr el suport i la colaboració de tots els socis/es que heu assistit a les sessions, així com a les entitats i institucions que han fet possible aquesta edició,  Casal Societat La Principal, Cineclub Vilafranca, Festival EVA, Ajuntament de Vilafranca, FEEC
No volem acabar aquest comunicat sense demanar a tothom un comportament adequat a les indicacions de les autoritats sanitaries durant la realització ďactivitats de muntanya.
La junta

 

“Projecte Mujeres TRANGO”
A càrrec de Rosa Real, Elena Real, Patricia Viscarret i Esther Vives

DENALI 2008: ASCENSIÓN A LA MONTAÑA BLANCA

L’equip d’alpinisme “Mujeres Trangoworld”, està format per un grup de dones enamorades de l’alpinisme en totes les seves facetes. Després d’una primera experiència al 2006 per les muntanyes de l’Himalaia indi, Al cap de dos anys es van proposar una ascensió diferent i es van centrar en l’objectiu de fer el Denali, el gegant de Nord Amèrica.

Aquesta projecció ens introdueix en les vivències del grup, la seva formació, filosofia, experiència amb l’èxit i la seva actitut davant del fracàs. Elements claus en la pervivència de l’equip dotze anys després del seu inici, amb diferents circumstàncies personals però mantenint la motivació i la inquietut per recórrer noves muntanyes.

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.