XXVIè CICLE DE PROJECCIONS DE MUNTANYA CEP i FESTIVAL EVA – AJORNAT – Tres dies de torb i un cap d’any

Activitat AJORNADA.

AFECTACIÓ CORONAVIRUS. 

Donada l’excepcionalitat del moment, el Centre Excusionista del Penedès segueix el decret aplicat des del Gobierno de España i les darreres mesures aplicades per part de la Generalitat de Catalunya on es demana el confinament total de la població durant els pròxims dies. Amb motiu de la circumstància sanitària que travessa el país a causa de la propagació del COVID-19, ens hem vist obligats a modificar les activitats programades, incloent l’ajornament d’aquesta activitat.

Aprofitem per recordar que el local del Centre Excursionista Penedès romandrà tancat per activitats i atenció al sòcis des d’avui fins el proper 11 d’Abril, seguint les indicacions del departament de Sanitat i les administracions locals.

Com contactar amb nosaltres en qualsevol moment?
– Enviant un correu electrònic en les següents adreces segons incidència:
Secretaria: secretaria@cep.cat
Projecte nova Seu Social: local@cep.cat
DAP: donaalpinapenedes@cep.cat

– Enviant missatge de WhatsApp al 629914953

Recordem que després del Decret del Gobierno de España de l’Estat d’Alarma les cobertures de l’assegurança de les llicències de la FEEC han quedat suspeses.

El decret on es demana el confinament de la població fa que qualsevol accident a la muntanya pugui ser considerat com una imprudència.

Podeu consultar l’apartat de la pòlissa ‘Riscos Exclosos’ punt ‘B’ i ‘C’ – pàgina 12.

Preguem disculpeu les molèsties i esperem de tot cor reanudar les activitats tan aviat sigui possible.

Atentament,

Junta Directiva del Centre Excursionista del Penedès

 

Enguany, el CEP i el Festival EVA s’associen per portar-vos a tots vosaltres la projecció i la xerrada Tres dies de torb i un cap d’any. 

LES ENTRANYES DE L’EVA

Tres dies de torb i un cap d’any. 

Sinopsi: 3 nits de torb i un cap d’any és un relat intens de l’episodi de torb que assolà el Pirineu, de forma terrible i sobtada, els darrers dies de l’any 2000. El vent, la neu i una baixada brusca de temperatures provocaren la tragèdia de muntanya més important que es recorda al Pirineu català. Diversos grups d’excursionistes  s’hi trobaren atrapats, sobretot al voltant del cim del Balandrau. L’apartat de Les entranyes de l’Eva d’enguany, vol recordar aquell episodi amb el meteoròleg i escriptor del relat, Jordi Cruz i en Lluís Tripiana, un dels supervivents de la tragèdia.

Presenten: JORDI CRUZ (meteoròleg) , LLUÍS TRIPIANA (alpinista)

Organitzen:  Centre Excursionista del Penedès (CEP) i Festival EVA

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.