El Canicròs de La Ràpita, organitzat pel Club Excursionista la Foradada, ha posat punt i final al 6è Premi FEEC-Canicròs. Aquest premi, que forma part del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC), té com a finalitat premiar la participació dels federats en les curses de canicròs i té una puntuació ponderada en funció de la categoria i el nombre de participants de les curses.

En aquesta temporada el Premi FEEC-Canicròs ha constat de quatre curses: el Canicròs dels Roures de Montblanc (Club Alliberadrenalina), la 13a Cursa dels Dos Turons de Moià (Grup Excursionista Moianès Independent), el Canicròs de l’Eramprunyà de Gavà (Unió Muntanyenca Eramprunyà) i finalment, el canicròs La Ràpita (Centre Excursionista la Foradada).

La participació en categoria masculina ha estat de 16 federats dels quals s’han classificat 3 homes, que han participat en un mínim de tres curses, i de 6 federades en categoria femenina, de les quals només una s’ha classificat. Enguany la categoria masculina ha experimentat un descens de participants, en canvi en categoria femenina hi ha hagut un notable creixement.

Joan Domènech, del Centre Excursionista Penedès, ha quedat en primera posició del 6è Premi Canicròs; l’han seguit Josep Miró de la Societat Amics de la Muntanya de Tremp i Enrique Blanco Soteras del Club Esportiu Universitari Enginyers de Telecomunicacions.

En categoria femenina, Judit Obiols de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà ha estat l’única classificada.

Els premis es donaran durant la celebració de la Trobada dels “100 Cims” que es farà el 29 de maig a Gavà.