L’organització 7 cims 2016 del Centre Excursionista del Penedès col·laborarà amb ACTUA SCCL, una entitat local que realitza un tasca d’integració a joves que valorarà la nostra solidaritat.

En aquest sentit, tant el dia entrega anticipada de dorsals dissabte el 30 d’Abril a Cal Figarot com al mateix dia de la marxa el diumenge 1 de Maig a Torrelles de Foix, s’habilitarà un punt de recollida de material. Els mateixo usuaris del centre ACTUA SCCL de Vilafranca coordinats per l’equip de professionals s’encarregaran de la recollida i repartiment.

El material a recollir serà roba esportiva reutilitzable, material oficina/escolar (bolígrafs, llapis, llibretes, … però NO llibres) i estris de cuina.

Actua és una cooperativa d’iniciativa social que associa professionals per oferir serveis d’atenció a les persones i les comunitats, en especial a la infància i adolescència en situació de vulnerabilitat.

Més informació d’ACTUA SCCL la podreu trobar al següent link http://actuasccl.coop/ i a c./Comerç núm. 9 de Vilafranca.

Esperem la col·laboració i aportació de tots vosaltres.