Us volem convidar a la trobada oberta que tindrà lloc el proper dilluns 25 d’abril a les 19:30h al Casal Popular de Vilafranca (c/Raimon de Penyafort,7) per presentar La Marxa Som.

La Marxa serà un esdeveniment festiu i popular que tindrà lloc aquest estiu i recorrerà totes les comarques promovent que poble a poble es parli de quin model de democràcia participativa volem!
Ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració!
Seguint el traçat de la ruta de senderisme cultural d’El Camí entre els dies 25 i 28 de juliol passarem per l’Alt Penedès:
 

Dl.25/07/16

CANYELLES – Sant Miquel d’Olèrdola – Moja – VILAFRANCA DEL PENEDÈS

16,8

MITJANA

Dt.26/07/16

VILAFRANCA DEL PENEDÈS – La Granada – Sant Pau d’Ordal – SANT SADURNÍ D’ANOIA

19,5

MITJANA

Dc.27/07/16

SANT SADURNÍ D’ANOIA – Lavit – Sant Pere de Riudebitlles – Sant Quintí de Mediona – SANT JOAN DE MEDIONA

19,7

MITJANA

Dj.28/07/16

SANT JOAN DE MEDIONA – CAPELLADES

19,2

MITJANA

Els pobles en negreta és on es farà nit però tots estan convidats a participar-hi!

Hem convocat diverses entitats de la comarca per trobar voluntaris que formin el Grup Local d’Acollida als pobles on es fagi nit o que vulguin organitzar els debats participatius i recollir-ne els acords quan hi passi la marxa.

Busquem col·laboradors per preparar la benvinguda dels caminants, cercar espais per domrir i sopar, muntar els debats participatius, senyalitzar el camí, caminar alguna etapa… així que tothom pot trobar el seu espai on sentir-se còmode i participar dels actes!

Per saber més coses de la Marxa i veure si voleu participar-hi i com, no dubteu a treure el cap el proper dilluns! Podeu convidar-hi a qui vulgueu.
Esprem veure-us-hi!

Si pel motiu que sigui no hi podeu assistir però la idea us interessa, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi!

Tota la informació la trobareu a www.lamarxasom.cat
Fins aviat!