Felicitatar-vos a tots i cadascú de vosaltres perquè a les 6h30 serem 700 participants a Torrelles de Foix i 125 col·laboradors entregats per què disfruteu de l’acurat recorregut pel Gran Penedès. 
 
És molt important que llegiu detingudament tota la informació general, itinerari, reglament, inscripcions i notícies 2016 que trobareu a la web del CEP a https://cep.cat/7cims-2016.html
 
Cal tenir en compte que les característiques de la marxa pel que fa a la distància i al desnivell demanen una bona preparació física i psicològica per dur-la a terme.
 
 
Recollida de dorsals
Podeu recollir els dorsals anticipadament el dissabte 30 d’Abril de 10 a 14h i de 17 a 20h a la Sala d’Actes del local social de Cal Figarot, al carrer General Prim, nº 11.
A les 20h al mateix espai realitzarem un briefing obert a tothom en el que informarem de les novetats i un donarem les recomanacions que heu de tenir en compte pel bon desenvolupament de la marxa. 
 
Els dorsals també es podran recollir el mateix dia de la marxa, a partir de les 5h45 a la sortida a la població de Torrelles de Foix.
 
Novetats 
1. Xarxes Socials.
Trobareu tots els 7 Cims senyalitzats amb banderoles. T’animem a fer-te fotos i a compartir-les a les xarxes amb el hastag #7Cims.
Més informació: https://cep.cat/blog/articulos/articulo/id/34
 
2. Acció solidària amb ACTUA.
Teniu estris de cuina que no feu servir, material d’oficina/escolar o voleu donar-li una segona oportunitat a la vostraroba esportiva? Trobareu un punt de recollida a Cal Figarot i a Torrelles de Foix gestionats pel jovent d’Actua, SCCL. Més informació sobre els projectes que duen a terme els professionals socials a http://actuasccl.coop/work/crae-toni-ingles/ o al carrer Comerç, nº 9 de Vilafranca del Penedès.
Més infomració: https://cep.cat/blog/articulos/articulo/id/35
 
3. Estudi mèdic.
Un petit grup de 30 participants pendran part d’un estudi que estarà dirigit per la Vocalia d’alimentació i nutrició del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona. 
 
 
Recomanacions i obligacions
Senyalització: segueix les marques blanques i verdes i amb cintes grogues biodegradables de la FEEC. Allà on l’itinerari coincideixi amb els senders marcats amb GR o PR caldrà seguir la marca d’aquestes. Una aspa indica direcció equivocada. 
 
Material obligatori durant tota la marxa:
  • Motxilla, ronyonera o similar amb recipient per a la seva reserva mínima d’un litre d’aigua.
  • Manta tèrmica de 1,4 x 2 mts mínim
  • Mòbil amb bateria
Medi ambient: com a mesura envers el medi natural NO hi haurà gots als avituallaments. A la sortida es facilitarà a tots els participants un got per poder reutilitzar-ho durant tota la marxa.
 
Seguretat: els participants hauran de complir les normes de circulació viària en els trams de casc urbà i carretera. L’organització tindrà controls de seguiment en els punts més conflictius. Es senyalitzarà degudament les cruïlles i trams del recorregut amb perill.
 
En cas d’ACCIDENT o indisposició greu, truqueu al número de telèfon 112 d’emergències o bé al 629 914 953 situat a Torrelles de Foix que l’organització fa constar a les targetes de pas de control.
 
Previsió meterològica: la climatologia pot dificultar la marxa, cal ser previsor i portar un equipament adequat com anorac, impermeable, capelina, gorra, crema solar o altres.
 
 
Salut i Cims!!!!